Anu Yliselä

Palvelujohtaja, osakas, Myynninmaailma Oy

#intohimonakasvu #myynninmaailma

Olen tehnyt töitä yritysten kanssa vuodesta 2010 lähtien. Pääpaino tämän hetkisessä roolissani on auttaa asiakkaita tekemään tuloksellista markkinointia, joka tukee myyntiä eri tavoin. Työhöni liittyy usein markkinoinnin strategiset suunnitelmat yhdessä asiakkaan kanssa sekä suunnitelmien jalkauttaminen tuotantoon. Aina asiakastyöhön liittyy myös myynti, myynnin prosessit ja sen kehittäminen. 

Kuulun yrityksemme johtoryhmään ja vastuullani on Myynninmaailmassa 10 hengen asiantuntijatiimi, jota luotsaan eteenpäin. Näin ollen yrityksen kokonaisvaltainen kehittäminen, johtaminen sekä yksilön oppiminen ja oikeaan suuntaan ohjaaminen ovat arkipäivää työssäni.

Olen suorittanut HHJ-kurssin ja toimin osana yrityksemme hallitustyöskentelyä. Olen valittu tulevalle kaudelle Ely-keskuksen yritysten kehittämispalveluihin asiantuntijaksi.

Koen onnistuvani parhaiten silloin, kun asiakkaanikin menestyvät. Haluan aidosti auttaa heitä etsimään oikeanlaisia ratkaisuja yhdessä loistavan tiimimme kanssa. En pelkää tarttua tuumasta toimeen. 

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 0404827200
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit