Henna Kautto

Toimitusjohtaja, yrittäjä, IWELLO Oy

Sain ilokseni kutsun toimia KasvuOpen-myllärinä oman osaamiseni tiimoilta. Olen mielelläni kehittämässä yritysten tiimityöskentelyä ja osaamisen johtamista, joka näyttäytyy vahvana osana työhyvinvointia. Työhyvinvoinnin taas tiedetään tuovan kuusinkertaisesti käytetty raha takaisin. Autan myös siis siten menestymään talouden näkökulmasta.

Minulla on kokemusta alalta 21-vuotta ja tällä hetkellä toimin itsekin yrittäjänä. Yritykseni toimintalogiikka perustuu vahvalle tiimityöskentelylle. Koen, että minulla on näkemystä auttaa toisiakin siinä, miten löytää parhaat osaajat omaan tiimiin.

Olen opettaja-, valmentaja- ja ohjaajakokemuksessani päässyt johtamaan tiimejä, sekä kokemukseni ja koulutukseni kautta olen perehtynyt erilaisiin motivointikeinoihin. Joukkueurheilutaustani myötä myös yhteisten päämäärien tavoittelu on tullut tutuksi. Mielelläni jaan kokemuksiani muillekin.

Tiimin yhteistyö on tuloksekasta ja vastavuoroista mikäli kaikki saadaan näkemään yhteiset arvot, toimintatavat ja visio. Kun halutaan menestyvä tiimi, on jokaisen tiedettävä oma selkeä rooli ja hänelle on rakennettava sopivat ja motivoivat tavoitteet. Uudenlainen johtajuus, kuten valmentava tai palveleva esimiestyö, on äärimmäisen toimiva tapa tiimin johtamisessa. Ihmisiä johdettaessa tulee olla korvat ja sydän avoinna, ja siten saadaan kaikki soutamaan yhteisellä veneellä sovittuun saareen vaikka välillä kuinka myrskyäisi.

Olen siis ilolla mukana haastamassa KasvuOpen-kilpailijoita pohtimaan tiimin ja jatkuvan osaamisen kehittämisen merkitystä yrityksen menestykselle. Nähdään!

Vahvuudet

  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen

Yhteystiedot

  • Soita +358 50 5721121
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit