Henna Nurminen

projektipäällikkö, Lapin ELY-keskus

Olen Henna Nurminen ja työskentelen tällä hetkellä Lapin ELY-keskuksessa Tuottavuutta ja laatua yhteistyöllä Pohjois-Suomeen -hankkeen projektipäällikkönä, jossa edistän yritysten työelämän laatua yhdessä tiimini kanssa. Aikaisemmin työskentelin nelisen vuotta kuljetusliikkeen henkilöstöpäällikkönä, jolloin vastasin yrityksen rekrytoinneista, perehdyttämisestä, työterveyshuollosta sekä koulutuksista ja työyhteisökehittämisestä.

Itse tiedän, että hoitamalla henkilöstöasiat kuntoon, yrityksellä on erittäin hyvä perusta kasvaa ja kansainvälistyä.

Minä pystyn auttamaan sinua saamaan nuo henkilöstöasiat kuntoon. Miten esimerkiksi onnistut rekrytoinnissa niin, että sinulla on toimiva porukka tekemässä töitä. Entä miten kehität osaamista niin, että se tukee yrityksen kasvua ja mahdollistaa sen.

Koska olen itse rekrytoinut, toiminut tiimin vetäjänä, kehittänyt perehdyttämisprosesseja ja -toimintamalleja sekä tehnyt räätälöityä koulutussuunnittelua ja myös itse kouluttanu, pystyn ratkomaan kanssasi näihin asioihin liittyviä ongelmia kanssasi. Huomioin työssäni tuottavuuden ja kannattavuuden näkökulman sekä työn tekemisen arjen.

Vahvuudet

  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen

Yhteystiedot

  • Soita 0295 038 975
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit

Kasvu Open Karnevaali 2019

Tervetuloa Suomen positiivisimpaan kasvuyritystapahtumaan Jyväskylään 23.—24.10.2019

Lue lisää ja tule mukaan