Jarkko Sanisalo

henkilöstöpäällikkö, Kuntien Tiera Oy

Jarkko Sanisalo toimii Kuntien Tiera Oy:n henkilöstöpäällikkönä, ja keskeisinä vastuualueinaan mm. osaamisen johtamisen prosessiomistajuus ja osaamisen kehittämisen toimenpiteiden toteutuksesta vastaaminen, työnantajakuva ja organisaatiokulttuurin kehittämisestä vastaaminen, esimiesten tukeminen johtamisen ja työhyvinvoinnin kehittymisessä sekä henkilöstötutkimuksista ja työviihtyvyyden parantamiseen liittyvien toimenpiteiden toteutuksesta vastaaminen.

Kuntien Tiera Oy on vuonna 2010 perustettu, yli 270 kuntatoimijan omistama valtakunnallisen kuntayhteistyön mahdollistaja. Tiera auttaa asiakasomistajiaan kehittämään toimintaansa ja mahdollistaa muutoksen tarjoamalla asiakaslähtöisiä digitaalisia järjestelmä- ja palveluratkaisuja yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Tiera on vaikuttava kumppani ja sen työn tulokset näkyvät kuntasektorilla kansallisella tasolla. Tierassa on tutkitusti positiivinen ilmapiiri ja kaikki tieralaiset tekevät töitä sen eteen. Tierassa työskentelee n. 110 työntekijää ympäri Suomea.

Koulutukseltaan Jarkko on tradenomi yamk (liiketoimintaosaaminen ja yrittäjyys) ja insinööri yamk (teknologiaosaamisen johtaminen) sekä on suorittanut mm. HHJ-tutkinnon ja HHJ-puheenjohtajakurssin ja delfoi-managerikoulutuksen. Henkilöstöpäällikkötyön ohella Jarkko toimii asiantuntijaosuuskunnan hallituksen puheenjohtajana.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen

Yhteystiedot

  • Soita 0406743467
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit