Juha Kankkunen

asiakasvastuullinen johtaja, Nordea Keski-Uudenmaan yrityskonttori

Olen työskennellyt pankissa yli 25 vuotta, josta puolet yritysasiakkaiden kanssa. Työuraani mahtuu myös jakso pankin pääkonttorilla, jolloin olin kehittämässä yritiysasiakkaille palveluprosesseja ja tuotteita. Olen työskennellyt lyhyen jakson myös Lontoon konttorissa. Viimeiset kolme vuotta olen toiminut Keski-Uudenmaan yrityskonttorissa asiakasvastuullisena johtajana.

Henkilökohtaisesti minulla on hoidossa n. 80 yritysasiakkaan pankkiasiointi. Vastaan siitä, että asiakasyritykset saavat parhaan mahdollisen hyödyn asiakkuudestaan. Työ on hyvin pitkälle asiakkaan, pankin ja asiantuntijoiden välistä tiimityötä. Asiakkaani ovat elinkaarelta ja toimialalta hyvin erilaisia. Hiljattain aloittaneita ja nopeata kasvua tavoittelevia yrityksiä on noin kolmannes. Tässä joukossa on myös kansainvälisille markkinoille tähtääviä yrityksiä.

Alkuvaiheessa olevia yrityksiä tapaan parin viikon välein. Nämä neuvottelut ovat hyvin mielenkiintoisia ja antoisia. Annan yrityksen käyttöön kaiken osaamiseni ja pyrin nostamaan esiin uusia näkökulmia, jotka auttaisivat yritystä eteen päin. Oma osaamiseni on vahvimmillaan rahoituksen alalta. Käytössäni on työvälineitä, joilla yhdessä testataan liikeidean kantavuutta tuloslukuina. Parhaita hetkiä työssäni on, kun näkee yrityksen nousevan siivilleen.

Yhteystiedot

  • Soita +358 50 3039194
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)