Jussi Vainio

Konseptipäällikkö, Kespro Oy

Olen Jussi Vainio ja työskentelen Kespro Oyn palveluksessa Helsingin Kalasatamassa. Kespro on Ruokakeskon tytäryhtiö, horeca -alan tukkuri, joiden asiakkaana ovat ruokaa valmistavat ammattikeittiöt. Tämä pitää sisällään erilaisia asiakkaita väliltä päiväkodit ja fine dining -ravintolat. Kespro on markkinajohtaja omassa markkinassaan yli 800 miljoonan euron liikevaihdollaan. Oma työni on tällä hetkellä konseptipäällikkönä löytää Suomesta vielä pieniä, mutta kiinnostavia elintarvikealan yrityksiä ja tuotteita, jotka omalla erikoisosaamisellaan saattavat täyttää meidän asiakkaiden tarpeita heidän omassa liiketoiminnassaan. Erikoisosaamisella voidaan tarkoittaa mm. markkinassa erilaistavia tuotteita, paikallisuutta ja kotimaisia, oman alueensa tuotantoa hyödyntäviä yrityksiä. 

Vahvuudet

  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita +358505014304
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit