Kari Vuorinen

CEO, Plantui Oy

TToimin tällä hetkellä toimitusjohtajana Plantui Oy:ssä, jossa olen vastannut mm. teknologiasta ja verkoston hankinnasta sekä ylläpidosta muiden toimien lisäksi. Plantui on ollut koko syntyhistoriansa ajan kansainvälinen toimija ja lanseerasimme ensin tuotteemme Tanskassa. Olen ollut mukana perustamassa muutamia yrityksiä, joista kaksi on myyty ja yksi on kuopattu ja yksi toimii edelleen.

Teknisen kehityksen myötä myös Tekes ja sen rahoitusmallit ovat tulleet tutuiksi ja olen vetänyt yhteensä noin 4 M€ edestä erillaisia kehitysprojekteja, joissa teknologia on ollut osa kokonaiskonseptia ja kansainvälistä liiketoimintaa, mutta ei yksin määrittelemässä kehitystä. Syntyneen IPR:n suojaaminen on yhtä tärkeää kuin kehitystyökin, mutta vain tuotteen/palvelun myynti ratkaisee menestyksen.

Kuluttajamarkkinoille menevän ja elektroniikkaa sisältävän tuotekokonaisuuden rakentaminen, johon liittyy lisäksi monipuolinen palvelurakenne ja  jossa pitää hallita sekä biologia että palvelumuotoilu ovat osoittautuneet haastaviksi, mutta mahdollisiksi menestystekijöiksi maailmalla. Tällaisen konseptin luominen on ollut mahdollista vain hyvän kumppani- ja osaamisverkoston avulla. Verkoston kasvattaminen, ylläpito ja kannustaminen ovat avainasemassa.

Liiketoiminta on aina globaalia ja vain myynnillä pärjää. Tuotteen/palvelun toki pitää olla riittävän hyvä täyttääkseen asiakkaan tarpeet. Suomi hyvä Skandinavia parempi.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi
  • Kansainvälistyminen

Yhteystiedot

  • Soita 0501500
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit