Kustaa Valtonen

Trailmaker-Partneri, Trailmaker Oy

Kustaa Valtonen työskentelee sijoitusyhtiönsä Mavaconsult Oy:n kautta tehden pääomasijoituksia kasvuyrityksiin.

Hän auttaa yrityksiä käytännössä kehittämään liikeideaansa, kansainvälisen myynnin strategiaa ja kasvamaan. Kustaalla on laaja kansainvälinen kokemus ICT-alan myynnistä HP:ltä ja Microsoftilta. Hän on toiminut myös erilaisten yrityskiihdyttämöiden sijoittaja-coachina esimerkiksi AppCampus ja StartupSauna. Kustaa on useiden portfolio-yritysten hallituksissa esimerikiksi Audiodraft, Usetrace, Valota ja Insjö. Vapaa-aikaansa hän viettää perheensä kanssa yleisurheilun parissa. 

Kasvu Open ja Trailmakerin Venture Express ovat käynnistäneet ohjelmayhteistyön. Kasvu Open tunnistaa kiinnostavat kasvuyritykset - Venture Express nopeuttaa sijoituskierroksen ja suuryritysyhteistyön toteutusta.

Trailmakerin Venture Express on valtakunnallinen ohjelma, joka nopeuttaa potentiaalisimpien kasvuyritysten sijoitusneuvotteluja ja yhteistyön käynnistymistä suuryritysasiakkaiden kanssa. Venture Express -ohjelmassa yritykset virtaviivaistetaan ja kohdistetaan sopiville sijoittajille. Venture Express -sijoittajapooli koostuu merkittävimmistä suomalaisista kasvuvaiheen sijoitusyhtiöistä, sijoittajapoolin yhteenlaskettu sijoitusvarallisuus on yli 300 M€. Lisäksi mukana on merkittäviä suomalaisia suuryrityksiä. 

Trailmaker Venture Express analysoi semifinaaleissa ja Metsä Groupin Biotalous Kasvupolulla mukana olevat yritykset ja tuottaa taustatietojen ja haastattelujen pohjalta Pre-DD:n Kasvu Open -tuomariston, Venture Express -paneelin ja yrityksen itsensä käyttöön. 

Yhteystiedot

  • Soita 0504155300
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit

Kasvu Open Karnevaali 2018

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan saattaa tulla tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan