Kustaa Valtonen

Trailmaker-Partneri, Trailmaker Oy

Kustaa Valtonen työskentelee sijoitusyhtiönsä Mavaconsult Oy:n kautta tehden pääomasijoituksia kasvuyrityksiin.

Hän auttaa yrityksiä käytännössä kehittämään liikeideaansa, kansainvälisen myynnin strategiaa ja kasvamaan. Kustaalla on laaja kansainvälinen kokemus ICT-alan myynnistä HP:ltä ja Microsoftilta. Hän on toiminut myös erilaisten yrityskiihdyttämöiden sijoittaja-coachina esimerkiksi AppCampus ja StartupSauna. Kustaa on useiden portfolio-yritysten hallituksissa esimerikiksi Audiodraft, Usetrace, Valota ja Insjö. Vapaa-aikaansa hän viettää perheensä kanssa yleisurheilun parissa. 

Kasvu Open ja Trailmakerin Venture Express ovat käynnistäneet ohjelmayhteistyön. Kasvu Open tunnistaa kiinnostavat kasvuyritykset - Venture Express nopeuttaa sijoituskierroksen ja suuryritysyhteistyön toteutusta.

Trailmakerin Venture Express on valtakunnallinen ohjelma, joka nopeuttaa potentiaalisimpien kasvuyritysten sijoitusneuvotteluja ja yhteistyön käynnistymistä suuryritysasiakkaiden kanssa. Venture Express -ohjelmassa yritykset virtaviivaistetaan ja kohdistetaan sopiville sijoittajille. Venture Express -sijoittajapooli koostuu merkittävimmistä suomalaisista kasvuvaiheen sijoitusyhtiöistä, sijoittajapoolin yhteenlaskettu sijoitusvarallisuus on yli 300 M€. Lisäksi mukana on merkittäviä suomalaisia suuryrityksiä. 

Trailmaker Venture Express analysoi semifinaaleissa ja Metsä Groupin Biotalous Kasvupolulla mukana olevat yritykset ja tuottaa taustatietojen ja haastattelujen pohjalta Pre-DD:n Kasvu Open -tuomariston, Venture Express -paneelin ja yrityksen itsensä käyttöön. 

Yhteystiedot

  • Soita 0504155300
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit