Reino Meriläinen

COO / Myynti ja markkinointi, Isolta Oy

Intohimoni yrittäjyyteen on vienyt minut mukaan moneen. Pariin yritykseen, muutamaan yhdistykseen satoihin mahtaviin tilaisuuksiin tutustumaan yrittäjyyteen jokaisesta kulmasta. Toimin YritysVantaan hallituksen puheenjohtajana, NewCo YritysHelsingin hallituksen jäsenenä sekä Suomen Uusyrityskeskusten edustajistossa. Päätyössäni Isolta Oy:ssä autan yrittäjiä pärjäämään yrittäjyyden arjen paperihommien kanssa. Teemme laskutusohjelmaa ja autamme hallitsemaan myyntiä paremmin. Vastaan meillä tehokkaan myynnin aikaansaamisessa markkinoinnin keinoin. Markkinoinnissa on mielestäni paljon mahdollisuuksia paitsi saada uusia asiakkaita, myös oppia jatkuvasti mitä pitäisi tehdä paremmin. Sekä markkinoinnissa, että yrityksessä, tuotteistuksessa, asiakaspalvelussa. Siksi markkinoinnin mittaaminen ja mitattavissa olevan markkinoinnin tekeminen onkin paitsi antoisaa, myös mielestäni yrityksen tärkeimpiä asioita.

Kasvu on yrityksen kuin yrityksen elinehto. Yritys joka ei kasva tai edes halua kasvaa, on jatkuvassa uhassa tulla korvatuksi tai kuihtuvaksi. Kasvun ei aina tule tarkoittaa liikevaihdon kasvua. Se on ennemminkin seurausta muusta. Kun voittava kokonaisuus löytyy, kasvaa myös liikevaihto ja tulos. Näiden kysymysten ja niihin vastaamisen äärellä työskentelen paitsi asiakkaideni kanssa, myös itse omassa yrityksessämme.

Olen innolla auttamassa jokaista kasvuun tähtäävää yritystä. Haluan haastaa miettimään tehokasta myyntiä ja markkinointia paitsi itse markkinoinnin kannalta, myös laajemmin yrityksen tuotteistuksen ja strategian vinkkelistä. Aion haastaa miettimään kasvuhakkerointia kokonaisuutena.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita +358207181710
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit