Tiina Whiley

Kehityspäällikkö / Projektipäällikkö, Posintra Oy / Loviisan Kaupunki

Olen Tiina Whiley, yritysten liiketoiminnan kehittäjä. Sydäntä lähellä on viestintä ja markkinointi ja niihin todella läheisesti kuuluva tiimi ja tiimin osaaminen. Olen vetänyt Yrityshautomoa ja kuulunut Tuoteväylä-tiimiin - nämä ovat olleet erinomaisia näköalapaikkoja, kun arvioidaan uusia liikeideoita ja muodostetaan osaavat tiimit idean ympärille.

Nyt olen työvapaalla Posintra Oy:stä ja toimin Loviisan kaupungilla Särmä- hankeen projektipäällikkönä. Hankkeella on kolme tavoitekokonaisuutta:

Loviisan satamassa tulee  turvata työpaikkojen jatkuvuus, kasvattaa lastivolyymejä, saada uutta liikennettä ja tavarankäsittelyä, mahdollistaa uusinvestointeja, tutkia sataman ja sen alueen käyttöä, uutta ja innovatiivista käyttötapaa, ennakoida tulevaa kehitystä ja kasvattaa Loviisan sataman liiketoimintaa välillisesti myös kolmansien osapuolien palveluiden kasvaessa.

Ruotsinpyhtään ruukin alueella tavoitteena on löytää alueelle ja  tehdaskiinteistölle uutta käyttöä ja työpaikkoja, turvata alueen elinvoima, varmistaa alueen teknisen infrastruktuurin vastaavuus tehdaskiinteistön muuttuvan käytön ja käyttäjien vaatimusten mukaan.

Kolmas tavoite on määrittää uusien ja /tai kiinnostuneiden toimijoiden , yritysten etabloitumisprosessi. Loviisan alueelle  luodaan selkeä,  toistettava ja monistettava toimintatapa yritystoiminnan toimintaympäristömuutostilanteisiin elinkeinomarkkinoinnin tueksi.

Vahvuudet

  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi
  • Kansainvälistyminen

Yhteystiedot

  • Soita 0505123515
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)