Veijo Komulainen

Kaupallinen neuvos, New Yorkin konsulaatti

Läpi kasvun lasikaton: miljoonasta kymmenen, kymmenestä sata

Veijo Komulainen on kokenut ja monipuolinen kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ammattilainen. Työtehtävät ja toiminta kansainvälisesti Euroopassa, Lähi-Idässä, Aasiassa, Australiassa ja Pohjois-Amerikassa ovat luoneet kattavan kuvan liiketoiminnasta useamman toimialan lisäksi erilaisissa kulttuureissa ja yritysympäristöissä. Komulainen tuntee kansainvälisen liiketoiminnan haasteineen sekä suurten että PK -yritysten näkökulmasta. Hän on ollut viimeiset 25 vuotta yritysjohdossa, pääosan tästä operatiivisissa tehtävissä: toimitusjohtajana useammassa keskisuuressa yrityksessä sekä linjajohtajana isoissa organisaatioissa. Näiden lisäksi hän on toiminut niin myynnin johdossa, organisaation kehitystehtävissä, johdon konsulttina kuin myös usean yrityksen hallituksessa. Tästä kaikesta on muodostunut syvä ymmärrys johtamisesta, johtamisen johtamisesta ja näiden tärkeydestä; kaikki lähtee johtamisesta.

”Olen ollut siinä onnekkaassa asemassa että olen saanut kokea monia, erityisesti PK - yrityksiä sisältä ja elää niiden toimintaa monesta johdon roolista. Useimpien toiminnassa on ollut haastavia vaiheita jotka viimeistään nyt jälkikäteen ovat tunnistettavissa sisäisestä kyvykkyyden puutteesta johtuviksi kasvukivuiksi.”

Komulaisen toiminnassa on aina mukana sparraaminen ja ihmisten osaamisen kehittäminen. Tämä on vienyt mentoriksi useaan mentoriohjelmaan ja johdon yksilösparraajaksi. Uran kantavana teemana on ollut Suomen vientitoiminnan kasvattaminen, erityisesti PK -yrityksissä. Tällä hetkellä Veijo työskentelee kaupallisena neuvoksena Suomen pääkonsulaatissa New Yorkissa.

Veijo Komulainen toimii lisäksi Kasvun Osaajana Opti Automation Oy:lle.

Yhteystiedot

  • Soita 040 5166 552
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit