Vesa Sorri

Senior Adviser, Business Development, DFG Green Oy

Olen liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen laajalla kaarella: ideasta tuotteeksi, tuotteesta liiketoiminnaksi, liiketoiminnasta yritykseksi, yrityksen kehittämisessä startista kansainväliseen kasvuun.

Tunnen laajasti ja monipuolisesti eri teollisuuden aloja: energiateollisuutta, metsäteollisuutta, biotaloutta, metalli- konepaja- ja automaatioteollisuutta. Kaikilla sektoreilla sekä pieniä että suuria toimijoita, kotimaassa ja ulkomailla.

Tunnen hyvin Suomen rahoituslähteet - niin valtiolliset toimijat TEKESin, Teollisuussijoituksen ja Finveran - kuin pääomasijoitusmarkkinan. Samaten teknilliset tutkimuslaitokset ja yliopistot tunnen hyvin.

Kokemuksen olen hankkinut toimiessani uusien liiketoimintojen johtotehtävissä IVOssa, Fortumissa ja UPMssä.

Koulutukseltani olen teknillisen fysiikan diplomi-insinööri Otaniemestä.

Asiakkaiden kanssa ratkon mitä moninaisimpia ongelmia alkaen tuotteen yksityiskohtien arvioinnista aina fysikaalisia ja teknisiä perusteita myöten edeten liiketoiminnan tilan, sen uusien mahdollisuuksien ja kehityspolkujen arviointiin. Pohdittavia ja ratkottavia kysymyksiä tällöin on mm: asiakkaat vs. tuotteet, markkinat, kilpailu, jakelutiet, yrityksen resurssit, partneriverkoston rakentaminen, yrityksen rahoituksen hankinta. Usein asiakasyhteistyö kiteytyy eri tasoisten liiketoimintasuunnitelmien luomiseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Yhteystiedot

  • Soita +358400463833
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit