Blogi

Finalistiesittely Control Express Finland Oy: Ainutlaatuisella ratkaisulla maailmalle

14.8.2014

Jo kaksikymmentä vuotta teollisuustietokoneita, ohutlevytuotteita ja erilaisia kennoratkaisuja valmistanut savonlinnalainen Control Express Finland Oy eli CEF hakee uutta kasvua teollisessa internetissä hyödynnettävällä älykkäällä anturilla. Kunnonvalvontaan ja tuotannon tehokkuuden seurantaan kehitetty anturijärjestelmä on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen ratkaisu. Toimitusjohtaja Karl Lönngren uskoo, että yrityksen liikevaihto on mahdollista jopa tuplata, jos kaikki suunnitelmat menevät nappiin.

"Meidän on hyödynnettävä olemassa oleva kilpailuetu, joka meillä tällä hetkellä on. Odotan, että saada sparraajista hyvä haastajia, jotka auttavat meitä vielä selkeyttämään kokonaisuutta. Lisäksi tarvitsemme voimaa kansainväliseen myyntiin, partneriverkoston rakentamiseen sekä markkinointiin", sanoo Lönngren odottavaisena.

Muut Etelä-Savosta Kasvu Open finaalissa mukana yritykset ovat Jeven Oy ja Plan Brothers Oy Mikkelistä, OC-System Oy Joroisista, Moduls Oy Pieksämäeltä sekä Beeffi Oy Koikkalasta. Katso kaikki Kasvu Open finalistiyritykset www.kasvuopen.fi/blogi

Lisätietoa yrityksestä CEF:n yrityskortista.Kommentointi