Blogi

Eväitä kasvun reppuun

13.2.2015

Finnveran rahoitusjohtaja Titta Mantila lupaa, ettei yksikään menestyksen edellytykset omaava hanke jää rahoittamatta

Kasvu Open 2015 on käynnistynyt kiivaalla tahdilla ja luvassa on tänäkin vuonna hieno kiertue. Viime vuonna prosessiin osallistuneita yrittäjiä kuunneltuani huomasin nopeasti, että matkan varrella reppuihin keräytyi aitoja ja konkreettisia eväitä, joista yrittäjille on todellista hyötyä – jos ei saman tien, niin viimeistään tulevaisuudessa.

Tälle vuodelle on jo kalenteroitu yli 20 alueellista tai toimialakohtaista Kasvupolkua, joiden aikana yrittäjät pääsevät testaamaan ideoitaan yli 900 henkeä kattavan asiantuntijajoukon edessä. Tällainen mahdollisuus tarjoutuu yrittäjille vain harvoin, joten tilaisuuteen kannattaa tarttua!

Nykyisessä taloudellisessa tilanteessa on selvää, että kasvuyritykset ovat avainasemassa tulevaisuuden kannalta. Siksi yksikään menestyksen edellytykset omaava hanke ei saa jäädä rahoittamatta. Finnveran riskinottomahdollisuus on kasvanut ja olemme saaneet käyttöömme uusia työkaluja kannattavan yritystoiminnan jatkuvuuden ja etenkin kasvun varmistamiseksi rahoituksen keinoin. Kun kyseessä on kaupankäynnin rahoitus, voimme olla yhdessä pankkinne kanssa mukana tavanomaista suuremmalla rahoitusosuudella. Finnveran on mahdollista myös myöntää rahoitusta aiempaa vähäisemmin vakuuksin. Mikäli yrityksen taloudellinen asema on riittävän vakaa, jopa kokonaan vakuudeton kasvun rahoitus on mahdollista.

Uudistuksista ja mahdollisuuksistamme osallistua yrityksesi rahoituksen kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä puhelinpalveluumme 026 460 2580 tai käy osoitteessa www.finnvera.fi.

Mutta ennen kaikkea, lähde rohkeasti mukaan Kasvu Openiin! Meidän jokaisen käytettävissäsi olevan asiantuntijan osaaminen on tarjolla juuri sinun yritystäsi ja tarpeitasi varten. Kasvu Open on näyttäytynyt myös meille asiantuntijoille hienoksi mahdollisuudeksi oppia uutta teistä kasvuyrityksistä ja antanut eväitä kehittyä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin entistä täsmällisemmin.


Kirjoittaja

Titta Mantila

Rahoitusjohtaja, Finnvera Oyj

Aiheet

Yleinen

Avainsanat

sparraus, rahoitus, kehittyminen


Kommentointi