Blogi

Finalistiesittely ADA Drive Oy: Uutta näkökulmaa yrityskulttuurin luomiseen

4.9.2014

Metropolialueen Kasvupolun voittajat

ADA on Ajoneuvon Digitaalinen Asiointitili, jonka kautta asiakas voi tehdä sitovan ajanvarauksen omalle huoltokorjaamolleen helposti ja nopeasti. ADA Drive Oy:n kehittämä palvelu sisältää muun muassa sähköisen huollon ajanvarauspalvelun, jonka välityksellä käyttäjät voivat reaaliaikaisesti varata autoja huoltavilta yrityksiltä huoltoaikoja sekä nähdä huoltojen tarkat hinnat sekä työmääräyksen etukäteen. 

ADA Driven palvelulla on valtava kasvupotentiaali niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Palvelu toimii samalla logiikalla kuin lentoyhtiöiden Amadeus-järjestelmä. ADA Drive skaalautuu globaalisti ja kehitystyössä on otettu huomioon myös käännöstarpeet. Vahva kasvutavoite näkyy positiivisena osaajien kasvattamisena. Tällä hetkellä ADA Drive hakee 13 uutta it-asianatuntijaa ja digitaalisen viestinnän osaajaa tiimiinsä.

Pitkään tehty kehitystyö tuo nyt tulosta. ADA Driven toimitusjohtaja Anni-Mari Perkkiö oli yllättynyt kuullessaan Metropolialueen kasvupolun voitosta. ”Olemme Kasvupolun aikana saaneet valtavasti tukea ja vahvistusta tekemällemme kehitystyölle. Saimme meitä sparranneilta mylläreiltä paljon uusia kontakteja kasvutavoitteiden eteenpäin viemiseksi”, kertoi Perkkiö innoissaan.

Metropolialueen Kasvupolulta ADA Drive Oy:n johtopari tuli hakemaan uusia ajatuksia ja näkökulmia sekä kontakteja yrityksensä eteenpäin viemiseksi. Yritys ei hae tällä hetkellä rahoitusta, vaan heitä kiinnostavat suorat kontaktit, joita he pääsevät hyödyntämään Kasvupolun jälkeen. Erityisen tyytyväisiä Perkkiö ja Lipsanen olivat Naqu Oy:n Panu Luukkaan antiin myllärinä. ”Panulta saimme aivan uudenlaisia näkökulmia yrityskulttuurin luomiseen, jotka istuvat hyvin omaamme”, toteaa Lipsanen.

Kysymyslistan kanssa valmistautuneet Perkkiö ja Lipsanen saivat mylläreiden keskusteluista oivaltavia ajatuksia, joiden avulla he pystyvät vastaamaan kysymyksiinsä itse. ”Kasvupolulle osallistuminen on yrityksemme näkökulmasta valtava mahdollisuus, kun voimme Lipsasen kanssa pysähtyä miettimään yrityksemme kasvusuunnitelmia ja hahmottamaan kokonaiskuvaa uusien näkökulmien pohjalta”, sanoo Perkkiö.

https://www.adatili.fi/

Lue lisää yrityksestä ADA Drive yrityskortista.Kommentointi