Blogi

Finalistiesittely Chasswheel Oy: Apuvälineitä käyttäjiä kuunnellen

14.10.2014

Chasswheel Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi patentoituja FOUR X sähköpyörätuoleja. Vastikään yritys julkaisi rinnalle uuden CITY X sähköpyörätuolin. Yrityksen valmistamat sähköpyörätuolit mahdollistavat itsenäisen liikkumisen arjen monipuolisissa tilanteissa kaikkina vuodenaikoina. Tavoitteena yrityksellä on lisätä käyttäjän elämänlaatua ja itsenäisyyttä. FOUR X mallisto on osoittautunut tuotekategoriassaan ylivoimaiseksi ja kustannustehokkaimmaksi hankintahinnaltaan sekä elinkustannuksiltaan. Joustava alustarakenne yhdistettynä nelipyörävetoon ja nelipyöräohjaukseen mahdollistavat käyttäjän liikkumisen itsenäisesti – käyttäjä voi valita mieleisen kulkureitin ja mennä minne itse haluaa. Kasvu Openista Chasswheel on hakemassa sijoittajakontakteja ja myyntiprosessin nykyaikaistamista.

”Toimivan jakeluverkoston löytäminen on tärkeää. Apuvälinemarkkinat poikkeavat normaalista myyntiprosessista, sillä usein käyttäjä ei ole tuotteen ostaja eli asiakas. Asiakas on kumppani ja maksu saadaan usein julkisen hallinnon subventiona. Tämä tuo haasteen, sillä julkisen hallinnon rahoja tarkkaillaan ja monesti säästöt kerätään vääristä paikoista. Tällöin käyttäjä kärsii, eikä saa sellaista apuvälinettä jolla hänen itsenäisyytensä ja elämänlaatunsa kasvaisi. Kasvu Openista olemme saaneet jo paljon ajatuksia myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Jo tässä vaiheessa verkostomme on kasvanut, ja joidenkin mylläreiden kanssa olemme pohtineet yhteisiä suunnitelmia sparrausprosessin jälkeenkin", kertoo yrittäjä Risto Heikkinen.

Visio:
Chasswheel Oy valmistaa ja toimittaa 1000 tuolia vuodessa vuonna 2019.

Missio:
Mahdollistaa itsenäisen liikkumisen arjen monipuolisissa tilanteissa ja osallistumisen perheen ja ystävien yhdessäoloon sekä yhteisiin harrastuksiin omassa elinympäristössään kaikkina vuodenaikoina.
Tahtotilamme on edistää elämänlaatua ja itsenäistä toimintaa sekä auttaa ihmisiä toimimaan ilman ulkopuolista apua.

http://www.chasswheel.com

Lue lisää yrityksestä Chasswheel Oy:n yrityskortista.

EDIT 11.3.2015 Kuva poistettu, uusi alusta ei tue pystykuvaa.Kommentointi