Blogi

Finalistiesittely Cloudsweep: oikea tieto, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa

20.10.2015

”Cloudsweep on Probikselle uusi liiketoiminta-alue, joka tuo ison osan lähivuosien kasvusta. Sen asiakkaita ovat aktiivisesti eteenpäin menevät 10-300 M€ liikevaihdon PK-yritykset, aluksi kotimaassa ja myöhemmin myös kansainvälisesti”, avaa Ismo Reitmaa tulevaisuuden suunnitelmia.

 

Cloudsweep on palvelu, joka yhdistää kaiken yrityksen tarvitseman tiedon yhdeksi hallituksi kokonaisuudeksi. Sen avulla liiketoiminnan käytössä on aina oikea tieto, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

Kuvassa Ismo Reitmaa​

Ismo ReitmaaCloudsweepin taustalla oleva Probis Solutions on perustettu vuonna 2003. Sitä vie eteenpäin 28 vuoden yrittäjäkokemuksella Ismo Reitmaa. Toiminnan selkärankana on kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, johon kuuluvat muun muassa myynnistä ja markkinoinnista vastaavat Taavi Laukkanen sekä Heikki Kynsijärvi. Yrityksessä ja liiketoiminnassa on koettu vaikeitakin aikoja sekä isoja muutoksia. ”Nyt niiden jälkeen on hyvä tilaisuus kasvaa ja hyvä tilanne kasvun toteuttamiseen”, Reitmaa kertoo.

Uudella liiketoiminnalla kasvuun

Probis on 10 osaajan ohjelmistotalo, joka rakentaa vaativia liiketoiminnan tietojärjestelmiä isommille PK-yrityksille. Probisin toimitilat ovat Jyväskylässä, mutta suurin osa asiakkaista toimii pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Liikevaihdon suuruusluokka on 1 M€.

”Cloudsweep on Probikselle uusi liiketoiminta-alue, joka tuo ison osan lähivuosien kasvusta. Sen asiakkaita ovat aktiivisesti eteenpäin menevät 10-300 M€ liikevaihdon PK-yritykset, aluksi kotimaassa ja myöhemmin myös kansainvälisesti”, Reitmaa avaa tulevaisuuden suunnitelmia.

”Nyt keskitymme myyntiin”

”Kasvu Open on tuttu eri yhteyksistä, mm. Keski-Suomen Kauppakamarin toiminnan tiimoilta. Nostamme parhaillaan Cloudsweep-liiketoimintaa lentoon, ja Kasvu Open auttaa meitä siinä”, Reitmaa kertoo.

Kuvassa Taavi Laukkanen

Taavi Laukkanen”Haasteenamme on löytäminen, yhtä lailla oikeiden asiakkaiden kuin osaavien resurssien ja yhteistyökumppaneidenkin, joten on tärkeää ymmärtää, mistä ja miten meidän pitää niitä etsiä. Cloudsweep-liiketoimintaa on jo suunniteltu ja kehitelty parin vuoden ajan ja nyt keskitymme myyntiin. Kaikki erityisesti myynnin sisältöä, suuntaa ja laatua parantava sparraus on tervetullutta. Arvokkaat uudet kontaktit ovat tietenkin myös Kasvu Openin parasta antia”, Laukkanen täydentää.

PK-yritysten tiedonsiirto-ongelmat historiaan

Probiksen tavoitteena on Cloudsweepin ja perinteisen liiketoiminnan kehittämisen avulla kasvaa usean miljoonan euron liikevaihtoon muutamassa vuodessa. ”Pyyhimme PK-yritysten tiedonsiirto-ongelmat lopullisesti historiaan”, Laukkanen vakuuttaa.

Finaalia Probiksella odotetaan suurella mielenkiinnolla: ”Oman sparrauksen lisäksi odotamme saavamme muiden yritysten kasvuprojekteista innostusta ja ideoita sekä hyviä ajatuksia liiketoiminnan toteuttamiseen. Toivomme tapaavamme paljon uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja mahdollisia tulevaisuuden kumppaneita”, Reitmaa päättää innostuneesti.

Lisätietoa Cloudsweep-palvelusta
Probis Solutions kotisivut
Probis Solutions twitter


Kirjoittaja

Johanna Holkko


Kommentointi