Blogi

Finalistiesittely Fantasia Works Oy: fantasialla maailmalle

20.5.2015

Mystinen Metsästys Zoolandia

Pohjois-Savon Kasvupolulta kunniamaininnan napannut Fantasia Works Oy rakentaa elämyksellisiä tiloja teema- ja huvipuistoihin, museoihin ja ravintoloihin. Kasvupolulta yritys odotti vinkkejä pahimpien kasvun sudenkuoppien välttämiseen.

Yritys työllistää kaikkiaan 15 fantasianrakentajaa satunnaisten keikkatyöntekijöiden ohella.

”Fantasiar Works tarjoaa elämysrakentamisen kokonaisuuden teemasuunnittelusta asennukseen. Toimimme toistaiseksi pääosin Suomessa, mutta meillä on strategisia yhteyksiä myös ulkomaille, kuten Kiinaan”, kertoo Fantasia Works Oy:n myyntijohtaja Jari Partanen.

Särkänniemen KoiramäkiSärkänniemen Koiramäki

Yritys hakee kasvua uudesta aktiviteettipuistokonseptista, joka lanseerataan syksyllä ja paljastetaan yleisölle Kasvu Open -finaalin yhteydessä.

”Viime vuosina olemme ottaneet tarjontaamme mukaan myös aktiviteettipuistot. Kansainvälistyminen etenee nyt vauhdikkaasti. Uskoisin, että syksyn sparrauksissa keskusteluihin nousevat sopimustekniset ja juridiset kysymykset, kun lähdemme viemään uutta konseptiamme maailmalle”, paljastaa Partanen.

Lasten kiipeilyalue SuperPark VantaallaLasten kiipeilyalue SuperPark Vantaalla

Partaselle Kasvu Open oli tuttu aiemmasta työelämästä. Yrityksen kumppani Talentree antoi viimeisen sysäyksen hakea mukaan kilpailuun.

”Haimme mukaan kilpailuun tarkentaaksemme kasvusuunnitelmaamme, kasvattaaksemme verkostoja sekä saadaksemme lisää näkyvyyttä. Tavoitteita on jo toteutettu, sillä olemme edenneet suunnitelmassamme konkreettisiin toimenpiteisiin. Saimme Kasvupolulta enemmän kuin osasimme odottaa. Mylläyksessä saimme varmuutta siihen, että olemme tekemässä oikeita asioita sekä hyvin konkreettisia neuvoja mm. kasvun rahoittamiseen”, tiivistää Partanen ja jatkaa, ”Kasvu Openissa avoimuus on avaintekijä. On uskallettava jakaa myllärille yrityksen haasteet, jotta niihin voi saada apua.”

Fantasia Works kotisivut

EDIT 1.10.2015: Fantasiarakenne on nyt Fantasia Works Oy.


Kirjoittaja

Enni Aittila

Enni Aittila toimi Kasvu Open -tiimissä sisällöntuottajana. Hän on valmistunut Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta, pääaineena laskentatoimi.


Kommentointi