Blogi

Finalistiesittely Fundu Oy: Innovatiivista rahoitusta kasvuyrityksille

22.10.2014

Fundu Oy tarjoaa innovatiivista rahoitusta kasvuyrityksille. Palvelu tuo yhteen rahoitusta tarvitsevat kasvuyritykset tuottoa etsivien sijoittajien kanssa.

”Suomessa on paljon osaamista ja tietotaitoa sekä olemme yksi maailman vauraimmista maista. Nämä resurssit eivät kuitenkaan kohtaa tosiaan tehokkaasti kankeiden rahoitusmarkkinoiden takia - ja juuri tähän Fundu tuo muutoksen. Fundun kautta kaikenlaiset yritykset voivat hakea lainarahoitusta investoinneilleen, kunhan projektien taustalla on julkinen rahoituspäätös”, kertoo yrityksen kehityspäällikkö Tuomas Oksanen. ”Taloudellisten resurssien tehokkaampi kohdentuminen kasvuyrityksille hyödyttää kaikkia: investoinnit saavat rahoitusta, talouskasvu kiihtyy, ihmiset työllistyvät ja hyvinvointi lisääntyy”, hän jatkaa.

Kasvu Openista yrityksellä on hyvät fiilikset. Fundu oli mukana Tampereen Kiitoratapäivässä 21.8 ja sai sieltä paljon uusia ajatuksia yrityksensä ja toimintatapojensa kehittämiseen. ”Oli mukavaa päästä tapaamaan muita Startup –yrittäjiä sekä saamaan oppia mylläreiltä. Erityisesti viestintään ja strategian jalkauttamiseen saimme konkreettisia neuvoja, joita voimme hyödyntää omassa toiminnassamme”, toteaa Oksanen. Tampereen kiitoratapäivän jälkeen Fundu on kehittänyt liiketoimintaansa ahkerasti ja Jyväskylän finaali tarjoaakin yritykselle hyvän virstanpylvään tarkastella, mitä on tähän mennessä tehty ja mitä pitää vielä saavuttaa.

http://fundu.fi/

Lue lisää yrityksestä Fundun yrityskortista.Kommentointi