Blogi

Finalistiesittely HelppoX: Kontakteja kansainväliseen kasvuun

8.9.2014

Patentoitu HelpBox helpottaa lelujen keräämistä

HelpBOX on kansainvälisesti patentoitu lelulaatikko, joka on syntynyt arjen tarpeeseen. Kaikki lapset rakastavat legoilla leikkimistä, mutta vain harva pitää niiden siivoamisesta. HelpBOXin nerokas rakenne mahdollistaa leikin siivoamisen jopa 3 sekunnissa.

HelpBOXin salaisuus on tasopinnassa, joka avautuu laatikon etukannesta. Laatikon kulissitarrat ja led-valot muodostavat kiinnostavan lisäulottuvuuden leikkiin. Laatikko on valmistettu 100% kierrätettävästä polypropeenimuovista. Ei enää lastenhuoneen tavaroita epäjärjestyksessä tai kivuliaita lego-palikoita jalan alla. HelpBox on enemmän kuin laatikko. Se on osa leikkiä laatikon sisältä avautuvien kaupunki-, avaruus- ja prinsessaympäristöjen ansiosta.

HelpBOXin yrittäjä Pasi Leskinen etsii Kasvu Openista kontakteja kansainvälisille markkinoille.

"HelpBOXin käyttäjät ovat käytännössä todenneet, että laatikko todella helpottaa lelujen keräämistä. Nyt tavoitteenani on saada viesti kaikkialle maailmaan. Kaipaan Kasvu Openin sparraajilta erityisesti keinoja ja kontakteja Euroopan ja USAn markkinoiden valtaamiseen sekä rahoitusta kasvun rakentamiseen", tiivistää Leskinen tavoitteita syksyn kiitoratapäiviin. 

www.helpbox.fi

Lisätietoa yrityksestä HelppoX yrityskortista.Kommentointi