Blogi

Finalistiesittely Punos Mobile Oy: Pioneerin roolissa

21.10.2014

Punos Mobile Oy:n yrittäjät Hannu Alakangas ja Ville Mettälä

Punos Mobile Oy:n tarjoama Meeting Assistant® on kokoustyökalu myyntitapaamisten ohjaukseen, myyntitapaamisissa saadun tiedon keruuseen sekä tiedon välittämiseen. Meeting Assistant® auttaa suunnittelemaan ja aikatauluttamaan tapaamisen, avustaa agendan luomisessa ja sen avulla on helppo lähettää muistiinpanot kaikille tapaamisen jälkeen. Sovellus on saatavilla iPad-, Android- sekä Kindle Fire
-tableteille ja on ensimmäinen mobiilisovellus maailmassa, jonka avulla on mahdollista saada Dun & Bradstreet yritystiedot 230 miljoonasta yrityksestä ympäri maailman. Tämän lisäksi Meeting Assistant® kokoaa automaattisesti osallistujainformaatiota sosiaalisista yhteisöistä ja on saatavilla myös markkinajohtaja Salesforce CRM:n integroituvana versiona. Näin myyntitapaamisessa on aina käsillä ajanmukaista tietoa asiakkaasta, halutusta myyntimallista sekä tietoa on mahdollista päivittää reaaliaikaisesti.

Punos Mobilen toimitusjohtaja Hannu Alakangas kiittelee Kasvu Openin sparrausprosessia. ”Kasvu Openissa olemme saaneet aikaan hyvin erilaisia keskusteluja kuin muissa Start Up –tapahtumissa Suomessa. Tavoitteenamme on saada skaalautuva mobiililähtöinen tuote kansainvälisille markkinoille. Yhteistyösopimus Salesforcen kanssa auttaa tässä ja olemmekin yksi ensimmäisistä, ellemme jopa ensimmäinen, suomalainen taho joka vie tuotteensa tällä tavoin myös heidän kauttaan maailmalle. Kiitoratapäivillä on pakko pysähtyä ja miettiä omia kasvusuunnitelmia, mikä on aina tervetullutta. Mylläreiden kyseenalaistavat kysymykset eri näkökulmasta vievät suunnitelmia aina eteenpäin – ei haittaisi vaikka kyseenalaistaminen olisi vielä nykyistä rajumpaakin. ”

http://www.meetingassistantapp.com

Lue lisää yrityksestä Punos Mobilen yrityskortista.Kommentointi