Blogi

Finalistiesittely Rockway: sano se musiikilla

30.9.2015

Björn Lindholm, Niklas Lindholm, Tom Stillman ja Fredrik Lindström perustivat Rockway Oy:n vuonna 2006. Suomen ensimmäinen musiikin e-oppimiseen erikoistunut palvelu avattiin vuoden 2007 marraskuussa.

”Rockwaysta piti tulla liikunnan verkko-opetukseen erikoistunut yritys, kunnes neljäs perustaja, Tom Stillman, tuli mukaan kuvioihin. Stillman halusi laittaa nuotteja nettiin oppilaillensa ja näin tapahtui Rockwayn ensimmäinen suunnanmuutos. Nyt yrityksestämme on tullut verkko-oppimisen uranuurtaja Suomessa”, kertoo toimitusjohtaja Niklas Lindholm.

Kotona opiskeleville musiikin kuluttajille suunnattu palvelu sai heti ensipäivistä lähtien laajan asiakaskunnan. Yrityksistä huolimatta palvelu ei päässyt opettajien suosioon, ja koulumarkkinoiden läpimurrosta yrittäjät ovat havainneet merkkejä vasta muutama vuosi sitten. Todellista läpimurtoa koulumaailmaan yritys odottaa vuoden 2016 aikana.

Rockway-palvelu on suunnattu kotona opiskeleville musiikin kuluttajilleKansainvälistyminen on alusta asti ollut kirjattuna yhtiön strategiaan.

”Kansainvälistyminen on kuitenkin viivästynyt enemmän kuin osasimme odottaa. Nyt, vuonna 2015, lanseeraamme ensimmäisen kansainvälisen palvelumme. Tästä alkaa uusi oppimismatka, joka samaan aikaan sekä innostaa että pelottaa", Linholm kertoo.

Rockway satsaa tällä hetkellä suurella panoksella kansainvälistymiseen, johon yrityksessä haetaan apua ja kumppaneita.

”Sellaiset väylät, kuten kasvu Open ovat hyviä mahdollisuuksia kasvattaa verkostoa ja löytää reittejä, jotka saattavat avata uusia ovia.”

Tulevina vuosina kansainvälistyminen ja markkinasijan löytäminen on yrityksen tärkein prioriteetti, ja samalla suurin haaste. Tavoitteena on olla musiikin verkko-opetuksen globaali ykkönen.

”Kaipaamme kaiken saatavilla olevan avun kansainvälistymiseen ja etenkin uusien kanavien ja partnereiden löytämiseen. Kasvu Openissa toivomme tapaavamme samoin ajattelevia ihmisiä, joiden kanssa löydämme yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Sparraukselta odotamme oppimista ja uusia näkökulmia.”

Rockway-palvelu
Rockway kotisivut
Rockway facebook
Rockway instagram
Rockway twitter
Rockway youtubeKommentointi