Blogi

Finalistiesittely Suomen Neuroterapia Oy Nemoy: kohti parempaa elämää

7.7.2015

Edessä Nemoyn perustajat Emma Alaranta ja Marja Vihervaara sekä yrityksen asiantuntijoita.

Vaasan Kasvupolun voittaja Suomen Neuroterapia Oy Nemoy tuottaa lääketieteelliseen teknologiaan perustuvia terveyspalveluita. Nemoyn neuromodulaatiohoidoista on apua mm. kroonisesta kivusta, stressioireista, masennuksesta, ahdistuksesta, ADHD:stä, tinnituksesta tai migreenistä kärsiville henkilöille.

”Yhdistämme teknologiaa muihin terveyspalveluihin, kuten terapiaan. Aivot oppivat uutta läpi elämän, ja neuromodulaatiohoidoilla voimme edesauttaa tätä oppimista, myös vanhoista negatiivisista tottumuksista poisoppimista. Meillä hoidetaan syitä, eikä turruteta oireita”, kertoo toimitusjohtaja ja psykiatrian erikoislääkäri Marja Vihervaara.

Yrityksen tavoitteena on kasvaa valtakunnalliseksi ketjuksi vuoden sisällä.

”Toimipisteemme sijaitsee Vaasassa ja pian aukaisemme myös Helsingissä. Neuvottelut Suomen suurimmissa kaupungeissa on käynnissä, joten vuoden lopulla olemme levittäytyneet ympäri Suomen valtakunnalliseksi ketjuksi kymmenellä täyden palvelun toimipisteellä ja usealla kymmenellä muulla toimijalla. Syksyllä avaamme toimipisteet Jyväskylään ja Turkuun”, avaa Vihervaara suunnitelmia.

Vaasan Kasvupolun voittaja Nemoyn neuromodulaatiohoidoista on apua mm. kroonisesta kivusta, stressioireista, masennuksesta tai migreenistä kärsiville potilaille.

Kasvu Openista yritys sai kuulla paikallisen kehitysyhtiön VASEKin yritysneuvoja Sari Saarikoskelta. Kasvupolulle lähdettäessä yrityksellä oli selvät kasvutavoitteet ja suunnitelmat, joihin lähdettiin sparrausta hakemaan.

”Kiitoratapäivissä saimme mylläreiltä hyvää haastamista ja uusia ajatuksia mm. kasvun hallintaan ja operatiiviseen johtamiseen. Kasvupolulta saimme konkreettisia vinkkejä siitä, miten meidän kannattaisi edetä kasvusuunnitelmiemme toteuttamiseksi. Lisäksi saimme liiketoimintajohtajan Kasvu Openin kautta,” kertoo Vihervaara kokemuksistaan.

Vihervaara kertoo, että syksyllä rahoitusasiat ovat ajankohtaisimmillaan yrityksen laajentuessa muille paikkakunnille.

”Syksyn sparraukselta odotamme neuvoja kasvun rahoittamiseen, ja etsimmekin kasvumme tueksi sijoitusrahoittajia. Vaikka kilpailussa on tietty tavoite mielessä, oppii joka kerta jotakin uutta eri liiketoiminnan osa-alueisiin. Kasvu Open sopii kaikille yrityksille toimialasta riippumatta, kunhan aitoa kasvuhalua löytyy.”

Nemoy kotisivut

Nemoy yrityskortti 


Kirjoittaja

Enni Aittila

Enni Aittila toimi Kasvu Open -tiimissä sisällöntuottajana. Hän on valmistunut Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta, pääaineena laskentatoimi.


Kommentointi