Blogi

Finalistiesittely Voicenger: call me back, now!

15.10.2015

“Tutustin Ruotsalaisen Timoon, jolla oli idea uudenlaisesta älypuhelinten pikaviestintäsovelluksesta. Olemme kumpikin toimineet pitkään useissa yrityksissä ja hyppy uuteen seikkailuun oli molemmille hyvin luontaista”, kertoo Voicengerin toimitusjohtaja Tuomas Laatikainen.

Voicenger on uudenlainen, hauska pikaviestintäsovellus, josta on julkaistu Suomessa iPhone ja Android -versiot.

”Kehitämme, markkinoimme ja jakelemme Voicengeria sovelluskauppojen kautta ja valmistelee paraikaa kansainvälistä julkaisua”, kertoo toimitusjohtaja ja toinen yrittäjä Tuomas Laatikainen. ”Tutustin Ruotsalaisen Timoon, jolla oli idea uudenlaisesta älypuhelinten pikaviestintäsovelluksesta. Olemme kumpikin toimineet pitkään useissa yrityksissä ja hyppy uuteen seikkailuun oli molemmille hyvin luontaista”, jatkaa Laatikainen.

Voicenger on uudenlaine ja hauska pikaviestintäsovellus.

Yritys on perustettu vuoden vaihteessa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä sen perustajat Laatikainen ja Ruotsalainen.

Kasvu Openiin mukaan lähtemisen päätös oli helppo. ”Toimin aiemmin kehitysjohtajana Valtavalossa, joka on vuoden 2014 Kasvu Open finalistiyritys”, Laatikainen kertoo. ”Kasvu Openin sparrausprosessi auttaa yritystä kirkastamaan liikeideaa ja pitchaus-sessiot parantamaan markkinointiviestintää. Lisäksi Kasvu Open on hieno foorumi tavata uusia ihmisiä, kokeneita mylläreitä ja kasvun nälkäisiä startup-yrittäjiä”, Laatikainen kertoo.

Voicengerin tavoite on kunnianhimoinen ja selkeä: ”Haluamme saada kymmeniä miljoonia käyttäjiä sovellukselle”, Laatikainen toteaa. Hän odottaa innolla mylläreiden tapaamista. ”Tapaamme mielellämme mylläreitä, joilla on kokemusta B2C bisneksestä ja sen skaalaamisesta mobiili- ja IT-puolelta.”

Menestystarinan tekeminen vaatii ison määrän työtä ja monenlaista osaamista. ”Haemme sparrausta kunnianhimoisen kasvusuunnitelmamme kirkastamiseen sen kaikkine osa-alueineen”, Laatikainen kertoo. ”Yrittäjänä haluaa tehdä kaikki asiat aina mahdollisimman tehokkaasti ja haluamme ulosmitata suurimman mahdollisimman hyödyn Kasvu Openista. Tässä tietenkin tärkeässä merkityksessä on matchmaking mylläreitten ja yritysten kesken sekä luonnollisesti oma valmistautuminen sekä vireys tapahtumapäivien aikana.”

Sovellusta hiotaan Suomen julkaisusta saadulla palautteella, siihen lisätään muutamia uusia ominaisuuksia ja tuotetaan uutta sisältöä. ”Tämän jälkeen olemme valmiita kansainväliseen julkaisuun”, Laatikainen kertoo. 

Voicenger kotisivut
Voicenger Facebook
Voicenger twitterKommentointi