Blogi

Finalistiesittely Woble Helsinki Oy: Kokonaisvaltainen DNA-testauspalvelu kuluttajille

22.10.2014

Woble Helsinki Oy on DNA-testaukseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua testauksen ympärille. Kasvu Open Finalistiyritys tarjoaa kuluttajille esimerkiksi ihmisten sukulaisuustestausta, koirien perinnöllisten sairauksien testausta sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä testauksia. Palvelu ei ainoastaan tarjoa testituloksia, vaan myös lisäpalveluita tulosten mukaan. Esimerkiksi terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien testitulosten perusteella tarjotaan asiakkaalle sopivia liikunta- ja harjoitusohjelmia. Vuonna 2011 perustetulla yrityksellä ensisijaisena tavoitteena on saada liiketoiminta kunnolla käyntiin. Tällä hetkellä tuotteita lisätään paljon lisää, ja näistä on tavoitteena koota kokonaisvaltaisia paketteja. Toisena tavoitteena on kansainvälistyä ja tehdä koko Euroopan laajuinen palvelu, joka toimii aluksi ainakin Pohjoismaissa.

”Ensimmäinen Kiitoratapäivä antoi kannustusta ja tukea siihen, että olemme oikealla tiellä. Saimme mylläreiltä konkreettisia ideoita, mitä verkkokaupassa ja nettisivuilla kannattaa tehdä eri tavalla ja mitä kannattaa lisätä. Esimerkiksi DNA-testauksessa on tärkeää, että nettisivuilla tulee tarpeeksi selkeästi esille, kuinka näyte otetaan ja kuinka prosessi toimii. Konkreettisia vinkkejä on jo otettu huomioon verkkokaupan kehittämisessä, mutta osa odottaa vielä toteutusta”, kertoo Woble Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Juha Matilainen.

”Alun perin lähdimme hakemaan Kasvu Openista neuvoja ja tukea kansainvälistymiseen, mutta ensimmäisen Kiitoratapäivän jälkeen odotan myös lyhemmän tähtäimen konkreettisia vinkkejä. Kasvu Open Finaaliin lähdemme mielenkiinnolla mukaan, ja odotan erityisesti keskusteluita uusien mylläreiden kanssa. Suosittelisin Kasvu Openia kaikille samassa tilanteessa oleville yrityksille, sillä Kasvu Openista saa hyödyllisiä ja konkreettisia neuvoja ja tukea oman liiketoiminnan ja ideoiden eteenpäinviemiseksi.”Kommentointi