Blogi

Finalistiesittelyssä Beeffi Oy: Luomulihalla kasvuun

8.10.2014

Suvi Leinonen ja Joel Puhakainen luotsaavat Beeffi Oy:tä.

Beeffi Oy tarjoaa puhdasrotuista, itsekasvatettua Limousin-luomunaudan lihaa sekä yksityisasiakkaille että yritysasiakkaille. Korkealaatuisen tuotteen lisäksi Beeffi panostaa asiakastuntemukseen, kiireettömään ja vuorovaikutukselliseen asiakaspalveluun sekä jälkimarkkinointiin.

 ”Asiakaspalvelutilanteissamme kuuntelemme ja keskustelemme asiakkaan kanssa. Tuotteen lisäksi tarjoamme asiakkaille reseptejä ja ohjeita sekä autamme valitsemaan asiakkaalle sopivan tuotteen. Limousin-karjan liha on maailmalla korkeasti arvostettua, mureaa ja vähärasvaista lihaa. Korkealaatuisen tuotteen lisäksi panostamme luonnollisesti myös lihan leikkaukseen” kertoo Suvi Leinonen.

Liiketoimintaa pyörittävät yhdessä isäntäpari Suvi Leinonen ja Joel Puhakainen. Aikaisemmin Leinonen on työskennellyt kansainvälisissä työyhteisöissä asiakaspalvelu-, myynti- ja kehitystehtävissä. Nyt Leinonen vastaa yhdessä miehensä Joel Puhakaisen kanssa Beeffin operatiivisesta toiminnasta, kuten asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista sekä toimituksista. Leinosen vastuulla on myös yrityksen johtaminen sekä liiketoiminnan kehittäminen. Kasvu Open –kilpailun avulla yritys haluaa kasvattaa markkinoitaan ja kasvaa Suomen tunnetuimmaksi Limousin-luomulihaa toimittavaksi yritykseksi. Kilpailusta yritys on saanut ennen kaikkea näkyvyyttä, vahvistusta strategiansa toteuttamiseen ja hyviä verkostoja. Beeffin luomulihaa on  suoramyynnin lisäksi nyt myös tarjolla pääkaupunkiseudulla vanhassa kauppahallissa Annan Villilihassa sekä Mikkelin kauppahallin Maalaispuodissa. Leinonen rohkaiseekin myös muita maatalousyrittäjiä tekemään omia ratkaisujaan ja kokeilemaan uusia polkuja.

”Maatalousalan tuote voi olla huippujuttu ja niillä on rajattomat mahdollisuudet. Aiemman osaamisen yhdistämisellä maatalousosaamiseen on ollut ehdottomasti hyötyä. Naisena olen tuonut erilaista näkökulmaa liiketoimintaamme, sillä havainnoin ja ajattelen asioista eri tavoin kuin yrityksemme miesväki. Yhteistyössä vahvistamme Joelin kanssa toinen toisiamme, mikä on yksi yritystoimintamme vahvuus.”

http://www.beef.fi/

Lisätietoa Beeffin yrityskortista.Kommentointi