Blogi

Finalistiesittely Kunnon Syke Oy: Kasvunälkää riittää

29.9.2014

Sykettä elämään! Kunnon Syke tarjoaa nimensä mukaisesti fysioterapia- ja hyvinvointipalveluita. Yrittäjä Jari Pekkanen on lähtenyt rakentamaan palveluja asiakaslähtöisellä otteella. Laajentumisen ja yritysoston kautta toimintaa on viidellä eri paikkakunnalla Keski-Suomessa ja yrityksellä on kasvunälkää edelleen.

Hoitolaitos tarjoaa erilaisia kuntoutuspalveluita mm. fysioterapia, neurologinen fysioterapia, Kelan vaikeavammaisten kuntoutus, selkärangan nikamien mobilisaatio, tuki- ja liikuntaelinvaivat, leikkausten jälkeinen kuntoutus, urheiluvammat, kinesio- ja urheiluteippaus, vesiliikunta ja allasterapia, akupunktio, hieronta, urheiluhieronta, kuntosali- ja Personal Trainer – palveluita, ravinto-ohjaus, hyvinvointivalmennus, kehonkoostumusmittaus, jalkahoito ja tukipohjallisten teko, luennot ja konsultaatiot.

Palvelun laadun takaamiseksi kehitämme jatkuvasti toimintaa ajanmukaiseksi.

Pekkanen haluaa Kasvussa haastaa itsensä johtajana ja arvioida sitä asiantuntijoiden kanssa, miten pitkälle omat siivet kantavat. 

"Pääsy valtakunnalliseen Kasvu Open -kilpailun finalistien joukkoon antoi intoa ja halua kehittää edelleen toimintaa", sanoo Pekkanen ja odottaa innoissaan lokakuun toista sparrauskierrosta. 

http://www.kunnonsyke.fi

Lisätietoa yrityksestä Kunnon Syke yrityskortista.

EDIT 11.3.2015 Kuva poistettu, uusi alusta ei tue pystykuvaa.Kommentointi