Blogi

Finalistit 2016: Treamer välittää apua arjen askareisiin sekunneissa

24.10.2016

Treamerin maailmanvalloituksen 1. etappi on Eurooppa.

Treamer Oy
Kotipaikka: Helsinki
Perustettu: 2015
Työllistää: 3
Liikevaihto viime tilikaudella: 10 000

CMO Miikka Mäkitalo kertoo:  

Liikeidea lyhyesti?

– Treamer Oy on heinäkuussa 2015 perustettu startup, joka on rakentamassa maailman suurinta vertaismarkkinapaikkaa paikallisille arjen askareille. Yritys yhdistää perheet ja pk-yritykset naapuruston Treamereihin, luotettaviin ja aktiivisiin nuoriin, jotka haluavat auttaa hädän hetkellä, olkoon kyse kodin siivoamisesta, lasten vahtimisesta tai lisäkäsistä toimistolla. Kaikki hoituu uskomattoman nopeasti helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla. Se tavoittaa sadat Treamerit sekunneissa, 24/7. Ilmoittautuneiden Treamerien joukosta on helppo valita tilanteeseen sopiva henkilö ja suoritetun tehtävän jälkeen palkka maksetaan sovelluksessa, yrityksen huolehtiessa lakisääteisistä kuluista ja ilmoituksista. Päivittäin Treamerilla on yli 200 aktiivista käyttäjää ja yritys on pian aloittamassa toimintansa myös ulkomailla. Tällä hetkellä yritys myös kasvattaa omaa henkilöstöään vastaamaan kansainvälistymisen tarpeita, erityisesti teknisellä puolella.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Treamer yhdistää keskenään nimenomaisesti ihmiset tarpeen takana tavalla, joka on heille ominaista. Ratkaisu pitää sisällään koko prosessin tarpeen tunnistamisesta lailliseen palkanmaksuun ja työntekijän arviointiin. Globaali huippuosaaminen asiakaslähtöisestä tuote- ja viestintäkehitystyöstä yhdistettynä nöyrään avarakatseisuuteen on synnyttänyt alati iteroituvan, koukuttavan ja tehokkaan tuotteen, Treamerin.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Maailman suurin vertaismarkkinapaikka paikallisille arjen askareille.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Jokainen rauhallinen ja aito kohtaaminen käyttäjän kanssa.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Jokainen hetki, kun tajuaa ajautuneensa itsensätoteuttamisen kautta ulos asiakkaan tarvetta ratkaisevalta reitiltä. Itsensätoteuttamisen kautta on mahdollista luoda merkittäviä ja uusia tulokulmia, mutta peruskivenä se ei toimi itsenään. Ideat ovat merkityksettömiä ilman tarkoituksenmukaista kontekstia.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Parhaat sparraukset syntyvät myllärin omien tarinoiden kautta. Henkilökohtaisuuden kautta syntyy läsnäolo ja kohtaamisessa synnytetään ainutlaatuista ymmärrystä. Yleismaailmallisuudet ovat merkityksettömiä ilman henkilökohtaisuuden antamaa kontekstia.

 


Aiheet

Yleinen

Avainsanat

finalisti, kasvu, yrittäjyys


Kommentointi