Blogi

Jari Saastamoinen: Sparrausta kansainvälistymiseen Nurmeksen Kiitoradalta

22.5.2014

Kalastus kuuluu Sasta Oy:n toimitusjohtajan Jari Saastamoisen kesän kohokohtiin.

Lähdimme mielenkiinnolla mukaan Nurmeksen Kiitoradalle. Odotuksena oli saada uusia ajatuksia mylläreiltä ja ulkopuolisen näkemystä kehitykseen. Päivä vastasi odotuksia, ja saimme vahvistusta omille ajatuksille sekä uusia kontakteja.

Sasta Oy on 45 vuotta vanha perheyritys, joka valmistaa laadukkaita ja kestäviä metsästys-, kalastus- ja outdoor-vaatteita  sekä asusteita. Käytämme tuotteissamme huippumateriaaleja, esimerkiksi Gore-Texia, Windstopperia ja Polartec-fleeceä.

Yrityksellä on vahva asema Suomen markkinoilla omassa segmentissä ja nyt olemme lähteneet viemään Sasta-tuotemerkkiä maailmalle. Tässä yksi syy, miksi osallistuimme Pohjois-Karjalan Kasvupolulle Nurmeksessa. Saimme sieltä hyvää ulkopuolista näkemystä ja tukea ajatuksillemme, joita tulemme huomioimaan tulevissa suunnitelmissamme. Päällimmäisenä mieleen jäi konkreettisia asioita, kuten verkkokaupan kehittäminen sekä ratkaisuja jakelutien laajentamiseen ja hallitustyöskentelyyn.

Kiitoratapäivä oli kannustava ja ilmapiiri oli innostava. Kiitoradasta jäi erittäin positiivinen kuva, ja kannatti ehdottomasti lähteä mukaan!

Jari Saastamoinen, Sasta Oy:n toimitusjohtaja


Aiheet

Kasvu Open 2014

Avainsanat

kokemus


Kommentointi