Blogi

Finalistiesittely Palo- ja Vesiteknikka Oy: Jatkoa kasvun tielle

14.8.2014

Keuruulainen Palo- ja Vesitekniikka PA-VE Oy osallistui jo vuonna 2013 Keuruulla järjestettyyn alueelliseen Kasvupolkuun. Toimitusjohtaja Jarmo Larkio sai vastata Kasvupolun sparrauksessa kokeneiden asiantuntijoiden kriittisiin kysymyksiin.  Vuodesta 1988 toiminut suomalainen vesihuollon asiantuntija on kasvanut viimeisten vuosien aikana vahvasti. Larkio haluaa jatkaa kasvun tiellä edelleen.

"Meillä oli vuonna 2004 neljä työntekijää ja liikevaihto noin 300 000 euron. Nyt uusien investointien ja laitehankintojen ansiosta liikevaihto on noin 3 miljoonaa ja työntekijöitä on tällä hetkellä 17. Nykyinen laitekanta mahdollistaisi lähes liikevaihdon tuplaantumisen ja siihen haluan Kasvu Open finaalin asiantuntijoilta sparrausta, summaa Larkio odotuksia.

Keski-Suomesta finaalissa ovat  Palo- ja Vesitekniikka PA-VE Oy:n lisäksi Sleipner Finland Oy, Magister Solutions Oy, C2 Smartlight Oy, Design Alonen Oy, Stresstech Oy, Digitaalinen Hautaustoimisto Mors Digitalis Oy, Flashnode Oy, Inverted Sole ja Protacon Solutions Jyväskylästä, Pohjonen Group Oy Karstulasta, Fysikaalinen Hoitolaitos Kunnon Syke Oy Viitasaarelta, Suomen Kotihoitotekniikka Oy Pihtiputaalta sekä Kurikkakangas Oy Petäjävedeltä. Kaikki Kasvu Open finalistiyritykset löytyvät www.kasvuopen.fi/blogi.

http://www.pa-ve.fi

Lisätietoa yrityksestä PA-VE:n yrityskortista.Kommentointi