Blogi

Kasvu Open sparraa yritykset uudelle tasolle

27.5.2014

Tule hakemaan yrityksellesi vauhtia Kasvu Openista. Saat vahvan tiimin tueksesi.

Nyt on hyvä aika tehdä kasvuhaaveista totta. Kasvu Open  -yrityskilpailu antaa eväitä kasvuun kaikille osallistujille. Kisaan pääsee mukaan helposti ja maksutta – ilmoittautumalla 13.6. mennessä osoitteessa: http://www.kasvuopen.fi/osallistu/

Jos kasvu kuuluu yrityksen tavoitteisiin, Kasvu Open on oikea osoite. Sen yrityskohtainen sparrausprosessi antaa konkreettisia vinkkejä, tukea ja kovien osaajien näkemystä.

Kasvu Openissa yrityksiä sparraa 500 liike-elämän asiantuntijaa tai kokenutta yrittäjää. Yhteensä heillä on taustallaan yli 10 000 vuoden osaamispääoma. Finaaliin ja finalistien yksilölliseen sparraukseen pääsee tänä vuonna 60 yritystä. Kasvu Open on myös erinomainen väylä sijoittajien tapaamiseen.

”Kasvu Openin kohtaamisissa moni yritys tulee siirtymään uudelle tasolle”, vakuuttaa Kasvu Open -boardin puheenjohtaja Uljas Valkeinen.

Olemassaolevaa liiketoimintaa kannattaa kehittää

Kasvu Open on kilpailu, jossa jokainen voittaa jotain uutta yritystoimintaansa. Kunkin sarjan voittajia muistetaan myös palkinnoin. Voittajille on luvassa mainetta, kunniaa ja busineskontakteja yrityksen valinnan mukaan joko Venäjältä tai USA:sta.

“Tuomarit arvioivat liiketoiminnan ja kasvun mahdollisuuksia. Mihin toiminta tarjoaa ratkaisun ja miten siitä tehdään kasvubisnes? Mistä ne eurot oikein tulevat? Meitä kiinnostavat myös ihmiset yrityksen taustalla. Onko heissä ylivoimaista osaamista, innostusta ja voimaa menestyksen tavoitteluun”, Kasvu Open -tuomariston puheenjohtaja Pekka Pirttiaho kuvailee.

Avoimuus ja halu tukea tulevia menestyjiä ovat Kasvu Openin tärkeimpiä piirteitä. Sparraajat ja tuomarit ovat mukana omasta mielenkiinnostaan, ilman palkkioita, minkä vuoksi sparraus on myös osallistujille maksutonta.

“Kasvu Open tuo start up -ajattelua myös olemassa olevaan liiketoimintaan. Mukana on Start again -sarja. Jo toimivan yrityksen kehittäminen on helpompaa kuin kaiken aloittaminen alusta. Rohkeasti mukaan”, kannustaa Pirttiaho.

Uskallusta asettaa kovia tavoitteita

“Kasvavaa yritystä kuvaa luja usko omaan menestymiseen ja halu mennä eteenpäin. Lisäksi jokin asia on osattava äärettömän hyvin”, sanoo kauppaneuvos Keijo Manner. Hän on Kasvu Openin järjestävän Keski-Suomen kauppakamarin puheenjohtaja.

Manner kannustaa yrityksiä mukaan Kasvu Openiin ikään tai alaan katsomatta. Voitettavaa on valtavasti. Menestys vaatii työtä ja itsensä likoon laittamista, mikä ei varmastikaan yllätä yrittäjiä.

“Tavoite on, että mahdollisimman moni yritys saa testata ideoitaan ja toimintaansa ilmaiseksi ulkopuolisten asiantuntijoiden ja sijoittajien edessä”, Manner toteaa.

Aiempien vuosien Kasvu Open -yritysten menestys on erinomainen esimerkki sparrausprosessin voimasta. Moni yritys sai uutta virtaa ja ideoita toimintaansa. Osalle kilpailu oli todellinen ponnahduslauta kasvuun.

Viime vuoden start up -sarjan kunniamaininnan saaneen BioGTS:n tarjouskanta 15 eri maahan on nyt 500 miljoonaa euroa.

“Kasvu Openilla on ollut iso merkitys, että uskalsimme asettaa kovia tavoitteita. Niiden lausuminen julki on tuonut positiivista painetta myös saavuttaa ne”, sanoo Bio GTS:n toimitusjohtaja Mika Rautiainen.


Aiheet

Kasvu Open 2014

Avainsanat

tiimi, kokemus


Kommentointi