Blogi

Kasvun Karnevaalin some-ohje (#kokarnevaali)

21.10.2015

Anna äänesi kuulua sosiaalisessa mediassa

Jaa meille tarinasi - takanamme on yli 2000 kasvun kumppanin ja kasvuyrityksen verkosto. Kasvu Openin löydät sekä Twitteristä, Instagramista, Facebookista, YouTubesta että LinkedInistä tunnuksella @kasvuopen. Tehokkaimmin saat äänesi kuuluviin tapahtumassa käyttämällä twiiteissäsi, kuvissasi tai muissa julkaisuissasi tunnusta #kokarnevaali tai #ko2015. Tapahtumassamme on käytössä myös Viestiseinä, jonne poimimme nasevimmat twiitit sekä pontevimmat kysymykset puhujillemme.

Muutama käytännön asia, joka kannattaa ottaa huomioon:

Latauspisteet

Paviljongin C-messuhalliin on ripoteltu latauspisteistä, mikäli twiittaat akkusi loppuun. Muista oma laturi!

Instagram

Nappaa kuva, tagaa se #kokarnevaali ja #technopolisplc ja olet mukana Instagram-kilpailussa! Positiivisin ja hauskin kuva voittaa.
Kilpailun palkintona 10 hengen koko päivän kokouspaketti valitsemallasi Technopolis-kampuksella. Palkinnon saajan valitsee Technopoliksen ja Kasvu Openin edustaja. Voittaja valitaan maanantaina 26.10. Kokouspaketti on käytettävä 24.6.2016 mennessä.

Ilahdumme myös muista kuvista! Käytä myös Instagramin puolella tageja #kokarnevaali ja/tai #ko2015, niin tavoitat meidät. Halutessanne voitte merkitä myös meidät kuviin, löydymme nimellä @kasvuopen.

Viestiseinä

Seminaarissa meillä on käytössä Viestiseinä, jonne nostamme kiinnostavimmat ja nasevimmat kommentit twitteristä sekä kysymyksiä puhujille. Viestiseinän keskusteluun voi osallistua myös ilman Twitter-tiliä, joko tekstiviestillä tai netin välityksellä. Viestiseinän käytöstä saat tarkemmat ohjeet vielä seminaarin aloituksen yhteydessä.

Twitter

Tapahtumasta viestiessämme käytämme tagia #kokarnevaali. Mikäli merkkimäärä uhkaa loppua, myös #ko2015 tagilla varustetut twiitit löytävät perille. Meidät löydät nimellä @kasvuopen.

Twitter-listat

Olemme etsineet tärkeimmät henkilöt teille valmiiksi Twitteristä. Twitter-tilin omistavat puhujat löydät luomastamme Karnevaalin puhujat –listasta sekä Finalistiyritykset listasta Finalistiyritykset 2015.

Facebook ja LinkedIn

Meidät löytää nimellä Kasvu Open myös Facebookista sekä LinkedInistä. Nostamme näihin kanaviin tiivistettyjä nostoja tapahtuman tiimoilta. Tervetuloa mukaan keskusteluun! 

YouTube

Katso perjantaina live-stream klo 9.30 alkaen Kasvu Open YouTube-kanavalta. Hae "Kasvu Open live".

Tutustu finalisteihimme! Pian löydät YouTubesta finalistiemme pitchit. Pitchit on kuvattu semifinaalipäivien aikana. Odotellessasi voit osallistua finalistiesittelyihin blogin puolella.


Aiheet

Yleinen

Avainsanat

some, kasvun karnevaali


Kommentointi