Blogi

Kasvuun kannustaminen kannattaa

4.3.2015

Hanki itsellesi oma kasvun personal trainer -tiimi

Suomessa yrittäminen on yhä useammalle houkutteleva uravaihtoehto ja yrittäjyyttä arvostetaan entistä enemmän. Kasvu Open tarjoaa osallistuville yrityksille maksutonta neuvontaa omien kasvusuunnitelmien tekemiseen ja tukea niiden toteuttamiseen. Verkosto kokoaa tänä vuonne satoja asiantuntijoita eri alojen kasvuyritysten tueksi. Kasvu ei katso ikää taikka paikkaa, vaan toivottaa tervetulleeksi niin nuoret yritykset kuin jo pitkään alalla toimineetkin maantieteellistä sijaintia katsomatta. Olemme ylpeitä roolistamme yhtenä Kasvu Open -pääyhteistyökumppaneista. Haluamme kannustaa yrityksiä tavoittelemaan kasvua ja osallistuville tarjoamme sparrauksen kautta oman asiantuntemuksemme kasvusuunnitelmien toteuttamiseen.

Osallistuminen kannattaa aina. Osallistuessasi saat mahdollisuuden tutustua kasvuyrityksiin, opit lisää kasvusuunnitelmista ja saat ideoita oman kasvusuunnitelmasi toteuttamiseen. Osallistumalla voit myös löytää itsellesi uusia kumppaneita, asiantuntijoita, sijoittajia ja asiakkaita. Tämän lisäksi me yhteistyökumppanit saamme mahdollisuuden olla mukana yrittäjän kanssa rakentamassa hänen kasvusuunnitelmaansa ja opimme siten tuntemaan paremmin sinun yrityksesi tarpeet sekä suunnitelmiisi sopivat ratkaisut.

Suomi tarvitsee kasvuyrityksiä. Pk-yritykset luovat Suomeen merkittävän määrän uusista työpaikoista. Kasvu on kuitenkin yleisesti haaste monelle yritykselle, erityisesti maidemme rajojen ulkopuolella. Tässä me yhteistyökumppanit tarjoamme omaa asiantuntemustamme haasteen voittamiseksi. Tavoite on auttaa kasvuyrityksiä investoimaan ja luomaan kysyntää myös muille yrityksille ja toisille toimialoille.

Osallistu Kasvu Openiin hakemalla mukaan alueelliseen Kasvupolkuun ja hankkimalla itsellesi oma Kasvun personal trainer –tiimi. Yrittäjyys on joukkuepeliä ja me Kasvu Openiin osallistuvat yhteistyökumppanit yhdessä yrittäjien ja elinkeinoelämän asiantuntijoiden kanssa tarjoamme sinulle Suomen vahvimman tiimin.


Kirjoittaja

Sampsa Laine

Liiketoimintajohtaja, Pk-yritykset
Nordea Pankki Suomi Oyj

Aiheet

Yleinen

Avainsanat

kasvu, rahoitus


Kommentointi