Blogi

“Meillä on vieläkin kova vauhti päällä”

13.2.2015

Kasvu Open sparraus antoi ADA Drvien tiimille valtavasti kasvueväitä. Vauhti on vieläkin hurjaa!

ADA on Ajoneuvon Digitaalinen Asiointitili, jonka kautta asiakas voi tehdä sitovan ajanvarauksen omalle huoltokorjaamolleen helposti ja nopeasti. ADA Drive Oy:n kehittämä palvelu sisältää muun muassa sähköisen huollon ajanvarauspalvelun, jonka välityksellä käyttäjät voivat reaaliaikaisesti varata autoja huoltavilta yrityksiltä huoltoaikoja sekä nähdä huoltojen tarkat hinnat sekä työmääräyksen etukäteen.

Kasvu Open tuomaristo kehui ADA Driven palvelun valtavaa kasvupotentiaalia niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Palvelu toimii samalla logiikalla kuin lentoyhtiöiden Amadeus-järjestelmä. ADA Drive skaalautuu globaalisti ja kehitystyössä on otettu huomioon myös käännöstarpeet. Vahva kasvutavoite näkyy positiivisena osaajien kasvattamisena. Kilpaillessaan Kasvu Openissa ADA Drive haki tiimiinsä peräti kolmeatoista uutta it-asianatuntijaa ja digitaalisen viestinnän osaajaa. Sittemmin tiimi on saatu kasaan ja kaikki resurssit ovat käytössä. ADA Driven toimitusjohtaja Anni-Mari Perkkiö kertoo yrityksen kuulumisista Kasvu Openin jälkeen.

”Saimme Kasvu Openin aikana valtavasti tukea ja vahvistusta tekemällemme kehitystyölle. Saimme meitä sparranneilta mylläreiltä paljon uusia kontakteja kasvutavoitteiden eteenpäin viemiseksi. Meillä on vieläkin kova vauhti päällä! Pohdimme, pitäisikö rekrytoida uusia tiimiläisiä, jotta voisimme ottaa uusia asiakkaita ja näin lisää kasvuharppauksia, vai ihan pienen hetken verran harjoittaa stabiilia ja rauhallista yritystoimintaa.”

Oli todella suuri etuoikeus olla mukana finaalissa ja KasvuOpen –konsepti on juuri sellainen, mitä yritykset mielestäni tarvitsevat. En olisi ikinä ostanut 25 tuntia asiantuntija-apua yritykseen, mutta Kasvu Openista saimme tuon kaiken ilmaiseksi äärimmäisen positiivisen kasvuyrityskilpailun kautta. Muiden yritysten tarinat olivat mielettömiä! Meillekin Kasvu Open oli huikea matka.”

Kasvu Openista ADA Drive Oy:n johtopari tuli hakemaan uusia ajatuksia ja näkökulmia sekä kontakteja yrityksensä eteenpäin viemiseksi. Yritys ei hakenut Kasvu Openista rahoitusta, vaan heitä kiinnostivat suorat kontaktit, joita he pääsevät hyödyntämään Kasvupolun jälkeen.

” Vaikka ADA kasvaa nyt tulorahoituksella, neuvottelemme parhaillaan merkittävästä pääomasijoituksesta yritykseen. Olemme iloisia siitä, miten asiat ovat menneet yrityksessä aivan hurjalla tavalla eteenpäin.”

Kysymyslistan kanssa Kiitoradoille valmistautuneet Perkkiö ja Lipsanen saivat mylläreiden keskusteluista oivaltavia ajatuksia, joiden avulla he pystyvät lopulta vastaamaan kysymyksiinsä itse.

”Kasvu Openiin osallistuminen oli yrityksemme näkökulmasta valtava mahdollisuus, kun pystyimme Lipsasen kanssa pysähtymään miettimään yrityksemme kasvusuunnitelmia ja hahmottamaan kokonaiskuvaa uusien näkökulmien pohjalta. Kasvu Open avasi meille myös merkittävän määrän muita kontakteja. Joidenkin myllärien kanssa on yhteistyötä jatkettu ja Nordea auttaa meitä nyt pankkiasioissa myös Britanniassa.”

Kasvu Openissa kahdentoista parhaan finalistin joukkoon yltänyt yritys pokasi kisasta Martin Williamsin tarjoaman kansainvälistymispaketin Britanniaan. 

”Meidän tytäryhtiö ADA Drive Ltd on nyt perustettu Britanniaan. Martin Williamsin tiimi on auttanut meitä siellä aivan valtavasti. Tytäryhtiön avulla voimme neuvotella datatoimittajien kanssa sopimuksia paikallisen yrityksen nimiin, mikä on Britanniassa iso etu. Meidän palkinto Kasvu Open –finaalissa oli meille paras palkinto – ihan ykkösjuttu! Oli todella suuri etuoikeus olla mukana finaalissa ja KasvuOpen –konsepti on juuri sellainen, mitä yritykset mielestäni tarvitsevat. En olisi ikinä ostanut 25 tuntia asiantuntija-apua yritykseen, mutta Kasvu Openista saimme tuon kaiken ilmaiseksi äärimmäisen positiivisen kasvuyrityskilpailun kautta. Muiden yritysten tarinat olivat mielettömiä! Meillekin Kasvu Open oli huikea matka.”


Kirjoittaja

Enni Aittila

Enni Aittila toimi Kasvu Open -tiimissä sisällöntuottajana. Hän on valmistunut Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta, pääaineena laskentatoimi.


Kommentointi