Blogi

Miksi ihastuin Kasvu Openiin?

21.11.2016

Jussi Simolin vannoo tuotteistuksen ja markkinoinnin tärkeyden nimiin.

Jussi relflektoi: ”16 vuotta uraa vientiteollisuudessa – joo joo, teemme asioita hullusti, kun hyvä tavara ei myy. Vinkki: panostakaa markkinointiin, vaikka ensalkuun noin 200 % enemmän. Hankkikaa vaikka markkinointiautomaatiota. Nyt sitten reilu puoli vuotta kokemusta start-up -yrittäjänä ja voi helkutti, miksi en tehnyt tätä aiemmin!? Start-uppina pääsimme Kasvu Open 2016 -kisaan Pääkaupunkiseudun Kasvupolulle ja sehän oli ihastusta ensivaikutelmasta lähtien.”

Trendikkäästi kolme pointtia, miksi ihastuin Kasvu Openiin:

  1. Myllärit
    Tehosparrausta energisoivassa paketissa mahtikonseptilla. Eli yritykset pysyvät paikallaan ja myllärit purjehtivat huoneesta toiseen. Kovan päivän jälkeenkin energiatasot ovat olleet ihan huipussaan. Kun antaa niin saa, ja täällä Kasvu Openissa saa ihan ämpärikaupalla! Kiitos!
  2. Tulikuumia liidejä ja diilejä
    Meillä nyt sattuu olemaan tuote, jota voimme myydä muille kilpailijoille, järjestäville tahoille tai mylläreille. Kasvu Openissa potentiaalinen asiakas on aidosti kiinnostunut ymmärtämään tarjoamaamme. Ei tarvitse kuin tehdä tarjous! Ääritehokasta, kivaa ja rehellistä.
  3. Järjestelyt ja verkostoituminen
    Huikean toimiva konsepti, käytettävissä olevat tilat, tekemisen asenne, yllämme läiskyvä positiivisuus luovat rohkeuden ilmapiirin, jossa verkostoituminen tapahtuu salamavauhtia. Kaikki uskovat itseensä ja Suomeen. Vau ja mahtavaa!

Kasvu Open -tiimille jättiläismäisen iso käsi. Oops you did it again!

Kirjoittaja: Jussi Simolin

Jussi Simolin, Kehitysjohtaja, joka 16 vuoden vientiteollisuusuransa jälkeen siirtyi pöhisemään Haituva Innovations Oyn pieneen mutta pippuriseen tiimiin. Hän on yksi Haituvan perustajaosakkaista ja toimii myös firman hallituksen puheenjohtajana. Tämän lisäksi Jussi toimii Suomen Huippukunto Oyn hallituksessa. Simolin vannoo tuotteistuksen ja markkinoinnin tärkeyden nimiin. Positiivisen ajattelun kautta näemme ongelmien sijaan huimia mahdollisuuksia!

Haituva Innovations Oy on suomalainen start-up -yritys, jonka motto on ”For Ideal Tomorrow”. Ideaalimpaa huomista luodaan InnoDuel -pilvipalvelulla, jolla asiakasorganisaatiot keräävät helposti ja fiksusti parviälyä oikeiden päätöstensä tueksi. Tuotamme kiireiseille ihmisille suoria tuloksia, jotta he voisivat hengähtää helpotuksesta tehdessään parempaa tulosta. Meitä voi käyttää moneen eri käyttötarkoitukseen ja koulutuksen kehittäminen on yhteiskunnallinen missiomme. Vuonna 2020 olemme merkittävä vientiteollisuuden tekijä, suomalainen työllistäjä ja veronmaksaja.


Aiheet

Yleinen

Avainsanat

kasvuyritys, finalisti, kokemus


Kommentointi