Blogi

Miten sinä ajattelit kasvaa?

14.3.2016

Team Finland on virittänyt koneistonsa suomalaisyritysten kasvun kiitoradan avaamisen.

Suomi tarvitsee kasvuyrityksiä!  Edellistä lausetta on viimeisten parin vuoden ajan toistettu ahkerasti ja se alkaa hiljalleen muuttua yleiseksi ymmärrykseksi siitä, että näin asia todellakin on. Taloustilanteessamme ei edelleenkään ole hurraamista, eikä nopeaa helpotusta ole luvassa. Meitä kasvun ymmärtäjiä ja kasvusta puhujia on runsaasti, mutta todellisuudessa vastuu ja etenkin tahto kasvusta tulee löytyä aina yrityksen sisältä.

Team Finland julkisten toimijoiden työyhteenliittymänä virittää koneistojaan palvelemaan entistä paremmin suomalaisyrityksiä niiden kasvupyrkimyksissä kattavilla rahoitus- ja neuvontapalveluillaan, mutta ei kuitenkaan voi lopulta hakea yhtään kauppaa mistään päin maailmaa yritysten puolesta.

Jossain vaiheessa jokainen yrittäjä löytää itsensä tilanteesta, jolloin on päätettävä siitä, miten jatkaa. Kun menee hyvin, nykytilanne voi olla tyydyttävä ja mukavan turvallinen – kassa kunnossa ja viivan alle jää tarpeeksi elääkseen yritystoiminnasta. Riittääkö se, vai otatko tavoitteeksi jotain suurempaa? Kasvaa voit monella tavalla: siirtymällä kansainvälisille markkinoille tai laajentamalla toimintaa kotimaassa vaikkapa liiketoimintakaupan myötä. Jos ajatuksesi täyttää kannattavan liiketoiminnan edellytykset, on kiitorata meidän puolestamme selvä.

Tarkoituksemme ei ole istua odottamassa yhteydenottoasi, ja juuri siitä syystä näymme mukana Kasvu Open kiertueella tänäkin vuonna – olemme olemassa juuri sinun yritystäsi varten. Meidän työmme on löytää oikeat rahoitusratkaisut, tarjota verkostot ja kaiken päälle ymmärrämme joskus vähän bisnestäkin. Sinun tehtäväsi on päättää mitä haluat ja miten ajattelit kasvaa. Sen jälkeen ota yhteyttä meihin!


Kirjoittaja

Titta Mantila

Rahoitusjohtaja, Finnvera Oyj


Kommentointi