Blogi

Sonera mukana kasvutalkoissa!

19.2.2015

Media on täynnä kirjoituksia ja puhetta kasvusta ja siitä miten kasvulle luodaan edellytyksiä ja miten sen esteitä poistetaan. Perusedellytykset ovat hyvät ja olemassa: Suomessa on paljon osaamista ja innovaatiokykyä.  Lisäksi tarvitaan tekoja ja rohkeita ja menestyviä kasvuyrityksiä, jotka hyödyntävät tätä osaamista ja luovat ”kasvuyritys”-leiman mukaisesti kasvua ja hyvinvointia koko Suomeen.

Kasvuyritykset tarvitsevat menestyäkseen verkostoja, jotka auttavat yritystä jalostamaan ideasta kaupallisen tuotteen. Kasvu Open tarjoaa kasvuyrityksille juuri tätä – alustaa, jossa rahoittajat, kasvuyritykset ja kasvusta kiinnostuneet yritykset kohtaavat. Kasvuyritys saa arvokasta sparrausta ja sparraaja uusia ajatuksia ja mahdollisuuden löytää helmen, tai ainakin sen alun.

Soneralle on ilo ja kunnia olla Kasvu Open pääyhteistyökumppani vuonna 2015. Haluamme olla omalta osaltamme mukana tukemassa näitä kasvutalkoita. Meillä on paljon osaamista ja kokemusta erityisesti digitaalisuuden alueelta, mutta myös esimerkiksi myynnistä, markkinoinnista, teknologiasta, johtamisesta – ja tämän osaamisen haluamme nyt jakaa kasvuyritysten kanssa. Soneralaiset paneutuvat innolla kasvuyritysten liiketoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin ja pyrkivät omalla näkemyksellään auttamaan yrittäjiä löytämään vastauksia vaikeimpiin kysymyksiin. Meille tämä tarjoaa mahdollisuuden tartuttaa yrittäjien innostus ja energia omaan henkilöstöön ja samalla miettiä mahdollisia yhteistyömahdollisuuksia.

Soneralle Kasvu Open merkitsee ennen kaikkea digitalisoitumiseen liittyviin mahdollisuuksiin tarttumista. Sonera on teleoperaattorina mukana mahdollistamassa ja vauhdittamassa digitaalista murrosta, mutta murros avaa myös aivan uusia kasvun alueita operaattorin perinteisen liiketoiminnan ympärille. Tämän takia olemme Kasvu Openilla mukana myös omalla digitaalisuuteen keskittyvällä Kasvupolulla, ”Digipolulla”, jossa sparrausta saavat erityisesti digitaalisuuteen ja tiedon hyödyntämiseen liittyvät kasvuyritykset. Tarkoituksena on ensisijaisesti auttaa ja tukea yrityksiä löytämään kasvun eväät, mutta toivomme lisäksi, että tätä kautta löydämme mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita, kenen kanssa voisimme jatkaa yhteistyötä Kasvu Openin jälkeen testaamalla uusia palveluita ja teknologioita yhdessä.

Odotamme innolla keskusteluja kasvuyrittäjien ja kasvun mahdollistajien kanssa vuonna 2015! Mikäli sinulla ja yritykselläsi on digitaalisuuteen liittyvä idea, osallistu starttitapahtumaamme 10.3.2015 ja/ tai osallistu kasvuyrityksesi kanssa Digipolulle.

Ei muuta kuin rohkeasti uutta (ja kevättä) kohti!


Kirjoittaja

Ville Lahti

Head of Consumer Strategy, Sonera

Aiheet

Yleinen

Avainsanat

kasvu


Kommentointi