Blogi

Tarja Peitsaho: Yritysten kasvulla työtä ja leipää Kainuuseen!

19.3.2014

Maaliskuun puolessa välissä käynnistyi Kainuun alueen yrityksiä kasvuun kannustava Kasvupolku. Paikalla oli mahtava porukka kasvun nälkäisiä yrityksiä sekä heidän kumppaneitaan kaikkiaan 40 henkilöä. Kasvun Roihun Nina Rautiainen innosti ja herätti kuulijoissa kasvun kipinän ilmiliekkeihin. Oman kasvutarinansa kuulijoille jakoi myös SuperJymyn Jimi Heikkinen. ”Kainuussakin yritysten on uskallettava kasvaa ja luoda lisää työpaikkoja ja tuoda siten hyvinvointia kaikille kainuulaisille”, viestitti Heikkinen yleisölle osuvasti.

Innostuneen startin siivittämänä salissa vallitsi iloinen porina, kun yritysten edustajat tarkensivat omien ideoidensa sopivuutta kasvupolulle. Päällimmäisenä kaikessa nousi esiin oma tahto ja halu kehittyä kasvussa.

Starttipäivän viesti oli vahva. Kasvupolku antaa yrityksille kokeneiden yrittäjien ja asiantuntijoiden vilpittömän avun ja tuen sekä heidän verkostot kasvua haluavien yritysten käyttöön! Nyt kun kipinä on syttynyt, tarvitaan tekoja. Hae rohkeasti mukaan.

Tarja Peitsaho
Kainuun ELY-keskus

Kainuun Kasvupolkuun voi hakea mukaan 24.3. saakka lähettämällä hakemuksen osoitteeseen kasvupolku.kainuu@ely-keskus.fi.

Fast Track Cyber, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjoisen Keski-Suomen ja Vaasan Kasvupolkujen ajankohdat ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.kasvuopen.fi/kalenteri

EDIT 11.3.2015 Kuva poistettuKommentointi