Blogi

Finalistiesittely JP Studiokeramiikka: Vauhtia tuotekonseptin lanseeraamiseen

14.8.2014

Lapinlahtelainen JP Studiokeramiikka Oy on yksi tämän vuoden Kasvu Open finalistiyrityksistä. Keramiikka-alan alihankkijana jo vuodesta 1988 toiminut yritys hakee Kasvu Openista voimaa uuden keraamisen rakennuselementti -konseptin lanseeraamiseen. Yrittäjä Jari Puttonen odottaa kohtaavansa Kasvu Openissa rahoituksen ja myynnin ammattilaisia.

"Kehittelemääni rakennustuotteen avulla voi jokainen, niin arkkitehti kuin kuluttajakin, suunnitella oman persoonallisen ratkaisunsa. Tähtäämme tuotteen kanssa heti alusta alkaen kansainvälisille markkinoille ja tarvitsemme laajasti näkemystä, kuinka tuotetta lähdetään viemään eteenpäin. Kaikki uudet ajatukset ovat tervetulleista, sanoo Arabialle ja Eero Aarniollekin töitä tehnyt Puttonen.

Pohjois-Savosta pääsi viisi yritystä mukaan Kasvu Open finaaliin. JP Studiokeramiikka Oy:n lisäksi mukana Pohjois-Savosta mukana ovat Chasswheel Oy Siilinjärveltä, Moduls Oy Pieksämäeltä sekä Mikrobioni Oy ja Spincedo Oy Kuopiosta. Kaikki Kasvu Open finalistiyritykset löytyvät www.kasvuopen.fi/blogi.

http://www.jpstudiokeramiikka.fi/

Lue lisää yrityksestä JP Studiokeramiikan yrityskortista.Kommentointi