Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku® 2019

Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat.

Hae mukaan Kasvupolulle

Kasvu Open Karnevaali 2018

  • 24.10.2018
    Klo 15-

    Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä

Striimaa Kasvu Open Karnevaali 2018 tästä linkistä!

 

Yrittäjä näin valmistaudut:

1. Päivitä ennakkomateriaalisi aiempien sparrausten pohjalta

Jos haluat saada sparrauksesta mahdollisimman paljon irti, lähetä mylläreille vain tuoreinta tietoa. Muista, että lähettämäsi materiaali on nettisivujesi ja Google-haun ohella ainut materiaali, jonka avulla he pääsevät valmistautumaan sparraukseen. Tee siitä niin hyvä materiaali kuin mahdollista, jolloin myllärit pystyvät antamaan täyden panoksensa yrityksesi tueksi.

 

2. Lähetä ennakkomateriaali SUORAAN mylläreille JA osoitteeseen riina.haapasalmi@roihu.com

Lähetämmme yrityksille tavattavien myllärien yhteystiedot. Lähetä materiaali heille ja Riinalle viimeistään keskiviikkona 17.10. Näin annat mylläreille tarvittavan ajan valmistautua ja perehtyä materiaaliin. Lähettämällä materiaalisi myös tiimimme Riinalle varmistumme siitä, että materiaalisi on tullut perille, mikäli mylläreiltä tulee kysymyksiä asiasta.

 

3. Tutustu mylläreihin ja mieti mihin kaipaat heiltä sparrausta

Voit myös laittaa esimerkiksi materiaalin lähettämisen oheen jokaiselle myllärille ajatuksia siitä, mistä haluaisit kunkin myllärin kanssaan keskustella ja mihin toivoisit erityisesti heidän sparraustaan.

Lähetämme jokaiselle yritykselle tiedot tavattavista 4 mylläristä. Löydät kaikki saatavilla olevat 100 Kiitoratapäivän myllärin profiilit tämän sivun alaosasta. Kannattaa tutustua myös muihin mylläreihin Kiitoradan jälkeistä verkostoiltaa silmällä pitäen.

 

4. Valmistele 2 minuutin yritysesittely eli pitchaus ja lähetä taustamateriaali Kasvu Open -tiimille

Jokainen yritys tulee pitämään 2 minuutin pitchauksen kanssayrittäjille, mylläreille ja muulle yleisölle. Valmistele yritysesittelylle taustamateriaali. Materiaali voi olla vain .pdf- tai .ppt-muodossa
Lähetä materiaali osoitteeseen aleksi.saarinen@roihu.com viimeistään perjantaina 19.10.

Alla olevan videon ohjeet ovat yhä tänäänkin ajankohtaisia, kun valmistelet pitchaustasi:

 

Mylläri näin valmistaudut:

1. Tutustu huolellisesti yrityksen lähettämään ennakkomateriaaliin.

Ennakkomateriaali on ainut yrityksen toimittama materiaali, joka antaa syvempää kuvaa yrityksen tilasta ja tavoitteista. Käytä tarvitsemasi aika materiaaleihin tutustumiseen ja poimi ylös huomiosi ja ajatuksesi herättävät kohdat, joista haluat keskustella lisää sparrauksessa.


2. Mieti valmiiksi sparrausnäkökulmaasi. Miten ja mistä asioista aiot yritystä haastaa?

Olemme pyrkineet yhdistämään sinut mahdollisimman hyvin osaamistasi kaipaaviin yrityksiin. Kun olet tutustunut yrityksen materiaaliin, mieti mistä näkökulmasta ja tarpeesta aiot heitä erityisesti sparrata. 30 minuuttia on lyhyt aika, joten ehditte käydä läpi muutamia tärkeimpiä huomioitasi yrityksen kasvusuunnitelmasta.


3. Pohdi materiaalin pohjalta 2-3 kysymystä, joilla haastat yrityksen olemassa olevaa kasvusuunnitelmaa.

Yritykset toivovat säännöllisesti mylläreiltä kovaa haastamista ja kyseenalaistamista uusista näkökulmista. Suosittelemme miettimään valmiiksi muutaman tiukan kysymyksen, joilla yritystä tulet haastamaan.

Parhaita kysymyksiä ovat sellaiset, jotka saavat yrittäjän jopa hieman kiemurtelemaan penkissään ja miettimään, että miten emme ole tätä itse tajunneet. Vaikka sparrauksen tarkoitus onkin haastaa yrityksiä kovasti, muistetaan tehdä se hyvässä hengessä ja toista kunnioittaen.

 

Kasvu Open Karnevaali

Kasvunälkäisten yritysten näytönpaikka

Kasvu Open Karnevaali on kaksipäiväinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen Suomen kasvuyritysverkoston. Ohjelmassa pääpaino on yritysten kasvutarinoilla ja kuluvan kauden finalistien kasvusuunnitelmilla.

Keskiviikkona 24.10. finalistien pitchaukset käynnistävät Karnevaalin ohjelman klo 15.00 alkaen. Koko tuhatpäinen yleisö pääsee seuraamaan neljältä lavalta Suomen kasvunälkäisimpien yritysten kasvulupauksia. Finalistit jatkavat asiantuntijoiden sparrauksiin klo 17.00 alkaen. 

Finalistien lisäksi Kasvu Invitation -ohjelmassa mukaan olevien yritysten asiantuntijakumppaneiden one-to-one tapaamiset käynnistyvät pitchausten jälkeen klo 17.00 alkaen.

Torstaiaamuna jännitetään tuomariston valintoja 10 parhaan yrityksen hiillostamista Karhunpesässä. Katso Karnevaalin tarkempi ohjelma.

Kiitoratapäivän Myllärit

Kasvu Open Karnevaali 2019

Tervetuloa Suomen positiivisimpaan kasvuyritystapahtumaan Jyväskylään 23.—24.10.2019

Lue lisää ja tule mukaan