Keski-Suomen Kasvupolku® 2018: Kiitorata 2 & Semifinaali

Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat. 

Keski-Suomen Kasvupolku® 2018: Kiitorata 2 & Semifinaali

 • 17.5.2018
  Klo 8-16:45

  Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa

Kasvua ja kontakteja Kiitoradalta

Kiitoratapäivät ovat Kasvu Openin ydin. Päivissä kasvunnälkäiset yritykset pääsevät verkostoitumaan kanssayrittäjien kanssa ja saavat konkreettista apua kasvusuunnitelmiensa toteuttamiseen. 

Päivän yhteisessä aloituksessa yritykset pitchaavat omat kasvutavoitteensa ja myllärit esittäytyvät. Esittelyiden jälkeen kahdenkeskiset sparraustapaamiset alkavat. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Päivä päätyy yhteiseen lopetukseen, jossa kootaan päivän opit yhteen.

Keski-Suomen Kasvupolun toinen Kiitoratapäivä huipentuu semifinaaliin, jossa julkistetaan Kasvupolun voittajayritykset. Nämä voittajayritykset etenevät syksyllä 2018 järjestettävään Kasvu Openin valtakunnalliseen sparraukseen. Valtakunnallinen Kasvu Open -finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään Jyväskylässä 24.-25.10.2018. Keski-Suomen Kasvupolun voittajat valitsee Kasvupolun tuomaristo. 

Mikä on mylläri?

Kasvupolun Kiitoradalla huippuasiantuntijat ja yksityiset sekä julkiset rahoittajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen kasvunnälkäisille yrityksille parhaat kasvun eväät. Kasvu Openissa näitä asiantuntijoita kutsutaan mylläreiksi. Myllärit ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita, jotka vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat  kasvun tehneitä yrittäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia, juristeja, hallitusammattilaisia, kansainvälistymisosaajia, julkisia ja yksityisiä rahoittajia. enkelisijoittajia ja strategian sparraajia.

Kysyttävää? Ole yhteydessä.

Kasvupolku -fasilitaattorit

Oona Ikonen
040 555 5543
oona.ikonen@bang.fi

Satu Haka
050 304 8779
satu.haka@roihu.com

Ohjelma

 • 8:00

  Aamukahvit

  Päivä aloitetaan verkostoitumisella ja aamukahvilla

 • 8:30

  Tervetuloa Kiitoratapäivään Peurunkaan!

  Yritysten pitchit ja mylläreiden esittely, päivän pelisäännöt ja tavoitteet

 • 10:30

  Kiitoradat käynnistyvät

  Kiitoradalla jokaisella yrityksellä on viisi 45 minuutin mittaista tapaamista viiden eri myllärin kanssa

 • 12:00

  Lounas

 • 13:00

  Sparraukset Kiitoradoilla jatkuvat

 • 15:15

  Iltapäiväkahvit ja verkostoitumistilaisuus

  Tuomariston kokous

  Kiitoratapäivän sparraus päättyy ja tuomaristo vetäytyy tekemään päätökset Keski-Suomen Kasvupolun voittajasta ja kunniamainituista

 • 16:15

  Voittajien julkistaminen

  Kasvupolun yritysten joukosta valitaan voittaja ja kunniamaininnan saajat, jotka jatkavat valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin. 

 • 16:45

  Päivä päättyy

Kasvu Open Karnevaali 2019

Tervetuloa Suomen positiivisimpaan kasvuyritystapahtumaan Jyväskylään 23.—24.10.2019

Lue lisää ja tule mukaan