Kiertotalouden Kasvupolku®: Kiitorata 2 & Semifinaali

Kiertotalouden Kasvupolku®: Kiitorata 2 & Semifinaali

 • 15.8.2017
  Klo 8.00-16.30

  Technopolis Innopoli 1 ja 2-rak., Tekniikantie 12-14, Espoo

Kasvua ja kontakteja Kiitoradalta

Kiitoratapäivät ovat Kasvu Openin ydin. Päivissä kasvunnälkäiset yritykset pääsevät verkostoitumaan kanssayrittäjien kanssa ja saavat konkreettista apua kasvusuunnitelmiensa toteuttamiseen. 

Päivän yhteisessä aloituksessa yritykset pitchaavat omat kasvutavoitteensa ja myllärit esittäytyvät. Esittelyiden jälkeen kahdenkeskiset sparraustapaamiset alkavat. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Päivä päätyy yhteiseen lopetukseen, jossa kootaan päivän opit yhteen. 

Kiitoratapäivän lopuksi Kasvupolun tuomaristo valitsee Kiertotalouden Kasvupolun voittajan ja kunniamainitun, jotka jatkavat valtakunnalliseen kisaan. 

"Vähän on paljon, keskity olennaiseen. Sparrauksien myötä on liikeideamme fokus selkeästi tarkentunut. Rohkea verkostoitumisen ja toiminnan markkinoimisen tärkeys. Yhteistyökumppaniverkosto tuo voimaa tekemiseen. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, vaan käytetään kullakin osaamisalueella sen sektorin parasta osaajaa. Myös yrityksen näkyvyyden ja brändin esiin tuominen on erittäin tärkeää. Tuote on tuotava näkyville, jotta sitä voidaan myydä. Ole kriittinen liikeideaasi kohtaan, arvioi ja mittaa tekemistäsi, kehitä ja jalosta toimintaa määrätietoisesti. Tulee koettaa välttää tilannetta, jossa vaan ryntäillään sammuttamassa tulipaloja ja samalla kadotetaan yrityksen toiminnan kokonaiskuva." Kehityspäällikkö Jouko Hildén, Ekox Finland Oy, Vantaa. Ekox Finland on vuoden 2016 Kiertotalouden Kasvupolku® voittaja.

Mikä on mylläri?

Kasvu Openin Kiitoradalla huippuasiantuntijat ja yksityiset sekä julkiset rahoittajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen kasvunnälkäisille yrityksille parhaat kasvun eväät. Kasvu Openissa näitä asiantuntijoita kutsutaan mylläreiksi. Myllärit ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita, jotka vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat  kasvun tehneitä yrittäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia, juristeja, hallitusammattilaisia, kansainvälistymisosaajia, julkisia ja yksityisiä rahoittajia. enkelisijoittajia ja strategian sparraajia.

Lue lisää: Kiertotalouden Kasvupolku®
 

Haluan lisätietoja Kasvupolusta! Ota yhteyttä:

Janne Roiha
Kasvu Open -fasilitoija
044 034 2179
janne.roiha@roihu.com

Ohjelma

 • 8:00

  Aamukahvit

  Päivä aloitetaan verkostoitumisella ja aamukahvilla

 • 8:30

  Yhteinen päivän avaus                     

  Yritysten pitchit ja mylläreiden esittely, päivän pelisäännöt ja tavoitteet

 • 10:30

  Kiitoradat käynnistyvät                     

  Kiitoradalla jokaisella yrityksellä on viisi 45 minuutin mittaista tapaamista viiden eri myllärin kanssa

 • 12:00

  Lounas

 • 13:00

  Kiitoradat jatkuvat

 • 16:00

  Kasvupolun voittajan ja kunniamainitun julkaiseminen 

  Kasvupolun tuomaristo valitsee Kiitoratapäivän lopuksi Kiertotalouden Kasvupolun voittajan ja kunniamainitun, jotka jatkavat valtakunnallisessa Kasvu Open kisassa.  

  Päivän lopuksi juhlistetaan voittajia kakkukahveilla. .

 • 16:30

  Päivä päättyy

Kasvu Open Karnevaali 2017

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan tulee tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan