Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun Kasvupolku® 2018

Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta huolimatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat.

Hae mukaan Kasvupolulle

Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun Kasvupolku® 2018: Kiitorata 1

 • 20.3.2018
  Klo 8-16

  Salon IoT Campus, Joensuunkatu 7, 24100, Salo

Kasvua ja kontakteja Kiitoradalta

Kiitoratapäivät ovat Kasvu Openin ydin. Päivissä kasvunnälkäiset yritykset pääsevät verkostoitumaan kanssayrittäjien kanssa ja saavat konkreettista apua kasvusuunnitelmiensa toteuttamiseen.

”Kasvu Open osoittautui moninkertaisesti paremmaksi kuin yksittäiset konsulttipalvelut. Myllärit olivat todella nähneet vaivaa tapaamisten eteen, sillä he olivat selvittäneet jopa markkinat tuotteelleni etukäteen lähettämieni materiaalien perusteella. Kilpailun yhteydessä yrityksen strategia päivittyi ja kasvutavoitteisiin ehdotettiin nollia perään.”

Janne Alasaarela, BubbleCap Oy

Päivän yhteisessä aloituksessa yritykset pitchaavat omat kasvutavoitteensa ja myllärit esittäytyvät. Esittelyiden jälkeen kahdenkeskiset sparraustapaamiset alkavat. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Päivä päätyy yhteiseen lopetukseen, jossa kootaan päivän opit yhteen.

Mikä on mylläri?

Kasvu Openin Kiitoradalla huippuasiantuntijat ja yksityiset sekä julkiset rahoittajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen kasvunnälkäisille yrityksille parhaat kasvun eväät. Kasvu Openissa näitä asiantuntijoita kutsutaan mylläreiksi. Myllärit ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita, jotka vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat  kasvun tehneitä yrittäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia, juristeja, hallitusammattilaisia, kansainvälistymisosaajia, julkisia ja yksityisiä rahoittajia. enkelisijoittajia ja strategian sparraajia.

Haluan lisätietoja Kasvupolusta! Ota yhteyttä:

Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun Kasvupolku® fasilitaattori: 
Janne Roiha
044 034 2179
janne.roiha@roihu.com

Ohjelma

 • 8:00

  Aamukahvit

  Päivä aloitetaan verkostoitumisella ja aamukahvilla

 • 8:30

  Yhteinen päivän avaus

  Yritysten pitchit ja mylläreiden esittely, päivän pelisäännöt ja tavoitteet

 • 10:30

  Kiitoradat käynnistyvät

 • 12:00

  Lounas

 • 13:00

  Kiitoradat jatkuvat

 • 15:15

  Päivän purku

  Kiitoratapäivän yhteinen päätös ja iltapäiväkahvit

 • 16:00

  Päivä päättyy

Kasvu Open Karnevaali 2018

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan saattaa tulla tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan