Rahoituksen ja Kansainvälistymisen Kasvu Invitation

Rahoituksen ja Kansainvälistymisen Kasvu Invitation

  • 5.9.2019
    Klo 9-16

    Pääkaupunkiseutu

Rahoituksen ja Kansainvälistymisen Kasvu Invitation -ohjelma

Rahoitus ja sen eri vaihtoehdot mietityttävät useaa yrittäjää kasvun tiellä. Vuonna 2018 Kasvu Openiin hakeneista yrityksistä lähes 30 % koki suurimmaksi haasteekseen kasvun rahoituksen. Myös tänä vuonna tämä teema on noussut esille yhtenä tärkeimpänä sparrauskohteena. Myös kansainvälistyminen nousee yhtenä suurimpana sparraustarpeena kasvavilla yrityksillä.

Jotta yritysten ei tarvitse painia yksin rahoituksen ja kansainvälistymisen kysymysten äärellä, olemme koonneet monipuolisen joukon rahoituksen asiantuntijoita kokoon toteuttamaan kanssamme Rahoituksen ja Kansainvälistymisen Kasvu Invitation -ohjelmaa.

Rahoituksen ja Kansainvälistymisen Kasvu Invitation -ohjelma vastaa pk-yritysten yleisimpiin kysymyksiin yritystoiminnan rahoituksesta sekä kansainvälistymisestä. Ohjelma antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

Mitä rahoitusmahdollisuuksia markkinoilla on? Kuinka otat rahoituksen yrityksenne osaksi kasvu – ja kansainvälistymisstrategiaa? Miten valitset yrityksellenne sopivimman rahoitusvaihtoehdon? Miten vakuutat rahoittajan? Miten yrityksestä tehdään kiinnostava sijoitus-/ostokohde? Kuinka onnistunut rahoituskierros toteutetaan? Kuinka rakentaa kansainvälistymisstrategia? Miten valita oikeat markkinat yrityksellesi? Millaisia riskejä kansainvälistymiseen liittyy - ja kuinka välttää ne?

Rahoituksen ja Kansainvälistymisen Kasvu Invitation –ohjelman kumppanit Capman, Rahoitusneuvoja, Vinanssi ja Marsh yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten kumppaneiden Nordean, Vaurauden ja Innovestorin kanssa kokoavat 5.9. Helsinkiin työpajapäivän missä rahoituksen teemaa avataan monipuolisesti.

Kasvu Open Karnevaalissa 23.-24.10.2019 Rahoituksen Kasvu Invitation –ohjelman kumppaneiden valitsemat yritykset saavat lisäsparrausta teemasta one –on one –tapaamisissa asiantuntijoiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan

 

Kumppaneina ohjelmassa

Capman
CapMan Growth on pohjoismaiden johtava kasvusijoittaja, joka on auttanut yrittäjiä luomaan arvoa jo yli 30 vuotta. Olemme menestyksekkäästi auttaneet omistajia, sekä yrittäjiä rakentamaan kategoriansa johtavia yrityksiä ja toteuttamaan loistavia irtaantumisia. Juuremme ovat pohjoismaissa, mutta kädenjälkemme ja verkostomme ovat kansainväliset.

"Kasvu Invitationissa olemme mukana koska haluamme tavata kasvuhaluisia yrityksiä ja auttaa suomalaisia yrittäjiä toteuttamaan kasvutavoitteensa.”

Rahoitusneuvoja
Suomen Rahoitusneuvoja Oy:n on rahoituskonsultti, joka kartoittaa millainen on yrityksesi rahoitustarve, kokoaa eri rahoitusmuodoista tarpeidesi mukaisen kokonaispaketin ja myös tekee kaiken käytännön työn puolestasi. Onnistunut rahoitus voi olla elintärkeää yrityksesi kilpailuedun ja kehityksen kannalta. Yrityksen rahoittaminen vaatii yleensä resursseja ja osaamista, joita sinulla ei välttämättä ole käytössäsi. Mutta onneksi rahoitusneuvonta on meidän leipälajimme ja sinä voit keskittyä omaasi.

"Olemme Kasvu Invitationissa mukana, koska haluamme tukea mukana olevia yrityksiä rahoituksen suunnittelussa ja yritykselle sopivimman rahoituspaketin kokoamisessa monipuolisesta tarjonnasta. Ammattilaisen johdolla toteutettu pitkän aikavälin rahoitussuunnitelma ja käytävät rahoitusneuvottelut säästävät yrittäjän aikaa ydinliiketoimintaan ja mahdollisesti myös euroja soveltuvimman rahoitusratkaisun myötä."

Vinanssi
Vinanssi Corporate Finance on yritysjärjestelyiden ja rahoituksen neuvonantaja. Laajan rahoitusverkostomme kautta löydämme liiketoiminnallesi parhaan ratkaisun, mitä tulee pääoman laatuun, määrään, ajoitukseen ja takaisinmaksuun. Huolehdimme niin rahoittajille tehtävästä yritysesittelystä kuin sopimusneuvotteluistakin, yrityksesi etuja valvoen.

Nordea
Nordean Startup & Growth -yksikkömme on erikoistunut palvelemaan kasvuyrityksiä ja voimakasta kasvua tavoittelevia aikaisen vaiheen yrityksiä. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, ja olla kumppanina tukemassa kasvua ja menestystä yrityksen koko elinkaaren ajan. Tarjoamme kilpailukykyisimmät lainaratkaisut erityisesti aikaisen vaiheen ja voimakkaan kasvun tarpeisiin. Pääomasijoittajaverkostomme sekä business mentorointi luo myös merkittävää arvoa asiakkaillemme. Tiimiimme kuuluu myös startup-yrittäjän varallisuudenhoidon ja neuvonnan tarpeisiin erikoistunut Startup & Growth Private Banker.

"Kasvu Invitation on Nordealle yksi erinomainen, konkreettinen tapa yhteiskuntavastuumme kantamisessa. Yrittäjyyden ja kasvun tukeminen on meille tärkeää. Siksi olemme mukana Kasvu Invitationissa."

Vauraus
Vauraus välittää yrityksille lainarahoitusta. Vauraus on perustettu tarpeisiin tehostaa suomalaisen PK-sektorin yritysrahoitusta ja kasvua sekä tarjota samalla läpinäkyvä ja tasaisesti tuottava pörssisuhdanteista riippumaton sijoitusmuoto sijoittajille. Vauraus on alansa pioneeri ja välittänyt joukkorahoitteisia yrityslainoja Suomessa vuodesta 2013. Kauttamme on rahoitettu 150 miljoonalla eurolla yli 1000 yritystä. Meille on tärkeää olla mukana tukemassa talouskasvua ja yrittäjyyttä, pienestä suureen yritykseen. Usein toimimme osana kokonaisrahoitusratkaisua ja teemme yhteistyötä pankkien ja muiden rahoittajien kanssa.

"Kasvu Invitationissa olemme mukana koska pk-yritysten rahoittaminen nykyisessä muuttuneessa toimintaympäristössä on meidän ydinosaamista ja tätä tärkeää tietoa jaamme yrityksille."

Innovestor
Innovestor syntyi halusta auttaa lupaavimpia yrittäjiä onnistumaan. Tuemme uusien teknologioiden ja innovaatioiden kehittämistä ainutlaatuisen Nordic Source- ekosysteemimme kautta tuomalla yhteen kasvuyhtiöt, sijoittajat ja kumppanit ennennäkemättömällä tavalla. Hallinnoimme pääomarahastoja ja teemme suoria kasvuyhtiösijoituksia. Kanssasijoittajiamme varten olemme kehittäneet verkkopohjaisen kanssasijoitusalustan, jonka kautta sijoittaminen lupaavimpiin kasvuyhtiöihin kanssamme on vaivatonta.

"Innovestor on mukana Kasvu Invitation -ohjelmassa koska haluamme ja pystymme tuomaan merkittävää lisäarvoa osaamisemme ja verkostojemme kautta mukana oleville yrityksille ja auttaa heitä pääsemään tavoitteisiinsa."

Marsh
Marsh is a global leader in insurance broking and risk management. We help clients better quantify and manage risk to survive and thrive.

 

Kysyttävää? Ole yhteydessä.

Satu Haka
050 304 8779
satu.haka@roihu.com