Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolku® 2019

Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme asiantuntijat, rahoittajat ja osaajat. 

Hae mukaan Kasvupolulle!

Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolku® 2019: Kiitoratapäivä 2 & Semifinaali

 • 25.4.2019
  Klo 8-17

  YIT, Panuntie 11, Helsinki

Kasvua ja kontakteja Kiitoradalta

Kiitoratapäivät ovat Kasvu Openin ydin. Päivissä kasvunnälkäiset yritykset pääsevät verkostoitumaan kanssayrittäjien kanssa ja saavat konkreettista apua kasvusuunnitelmiensa toteuttamiseen.

Päivän yhteisessä aloituksessa yritykset pitchaavat omat kasvutavoitteensa ja myllärit esittäytyvät. Esittelyiden jälkeen sparraustapaamiset alkavat. Päivän aikana jokaisella yrityksellä on 5 erillistä 45 minuutin mittaisista tapaamista mylläreiden ja Kasvu Open yrittäjien välisissä vertaissparrauksissa.

Toinen Kiitoratapäivä järjestetään yhdessä Smart City -Kasvupolun kanssa ja se huipentuu semifinaaleihin, joissa julkistetaan Kasvupolkujen voittajayritykset. Nämä voittajayritykset etenevät syksyllä 2019 järjestettävään Kasvu Openin valtakunnalliseen sparraukseen. Valtakunnallinen Kasvu Open -finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään Jyväskylässä 23.-24.10.2019. Kasvupolkujen voittajat valitsevat Kasvupolkujen tuomaristot.

Mikä on mylläri?

Kasvupolun Kiitoradalla huippuasiantuntijat ja yksityiset sekä julkiset rahoittajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen kasvunnälkäisille yrityksille parhaat kasvun eväät. Kasvu Openissa näitä asiantuntijoita kutsutaan mylläreiksi. Myllärit ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita, jotka vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat kasvun tehneitä yrittäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia, juristeja, hallitusammattilaisia, kansainvälistymisosaajia, julkisia ja yksityisiä rahoittajia. enkelisijoittajia ja strategian sparraajia.

Haluan lisätietoja Kasvupolusta! Ota yhteyttä:

Susanne Forsberg
050 576 0851
susanne.forsberg@roihu.com


Aleksi Saarinen
041 548 8762
aleksi.saarinen@roihu.com

Ohjelma

 • 8:00

  Aamukahvit

  Päivä aloitetaan verkostoitumisella ja aamukahvilla

 • 8:30

  Yhteinen päivän avaus

  Yritysten pitchit ja mylläreiden esittely, päivän pelisäännöt ja tavoitteet

 • 11:30

  Lounastapaaminen ensimmäisen myllärin kanssa

 • 13:00

  Kiitoradat käynnistyvät

  Kiitoradalla jokaisella yrityksellä on neljä 45 minuutin mittaista tapaamista mylläreiden ja Kasvu Open yrittäjien kanssa

 • 16:00

  Tuomaristot kokoontuvat

  Kiitoratapäivän sparraus päättyy ja tuomaristo vetäytyy tekemään päätökset Tulevaisuuden Liikenne ja Smart City -Kasvupolkujen voittajista ja kunniamainituista

 • 16:45

  Voittajien julkistaminen

  Voittajat ja kunniamaininnan saajat jatkavat valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin.

 • 16:55

  Onnea voittajille!

  Yhteiskuva & vapaata verkostoitumista

 • 17:00

  Päivä päättyy