Uusiutuva metsä ja maaseutu -Kasvupolulla yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat. 

Hae mukaan Kasvupolulle

Uusiutuva metsä ja maaseutu -Kasvupolku® 2019: Kiitorata 2 & Semifinaali

 • 21.3.2019
  Klo 8-16.30

  Kitee, Koivikko, Koivikontie 6

Kasvua ja kontakteja Kiitoradalta

Kiitoratapäivät ovat Kasvu Openin ydin. Päivissä kasvunnälkäiset yritykset pääsevät verkostoitumaan kanssayrittäjien kanssa ja saavat konkreettista apua kasvusuunnitelmiensa toteuttamiseen. 

Päivän yhteisessä aloituksessa yritykset pitchaavat omat kasvutavoitteensa ja myllärit esittäytyvät. Esittelyiden jälkeen kahdenkeskiset sparraustapaamiset alkavat. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. 

Toinen Kiitoratapäivä huipentuu semifinaaliin, jossa julkistetaan Kasvupolun voittajayritykset. Voittajat etenevät syksyllä 2019 järjestettävään Kasvu Openin valtakunnalliseen sparraukseen. Valtakunnallinen Kasvu Open -finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään Jyväskylässä 23.-24.10.2019. Uusiutuva metsä ja maaseutu -Kasvupolun voittajat valitsee Kasvupolun tuomaristo. 

Mikä on mylläri?

Kasvu Openin Kiitoradalla huippuasiantuntijat ja yksityiset sekä julkiset rahoittajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen kasvunnälkäisille yrityksille parhaat kasvun eväät. Kasvu Openissa näitä asiantuntijoita kutsutaan mylläreiksi. Myllärit ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita, jotka vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat  kasvun tehneitä yrittäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia, juristeja, hallitusammattilaisia, kansainvälistymisosaajia, julkisia ja yksityisiä rahoittajia. enkelisijoittajia ja strategian sparraajia.

Haluan lisätietoja Kasvupolusta!

Ota yhteyttä:

Janne Roiha
Kasvu Open -fasilitoija
044 034 2179
janne.roiha@roihu.com

Oona Ikonen
Kasvu Open -fasilitoija
040 555 5543
oona.ikonen@bang.fi

Liisa Arvassalo, Kasvu Open -apufasilitoija
050 33 99 691
liisa.arvassalo@roihu.com

Ohjelma

 • 8:00

  Aamukahvit

  Päivä aloitetaan verkostoitumisella ja aamukahvilla

 • 8:30

  Yhteinen päivän avaus

  Yritysten pitchit ja mylläreiden esittely, päivän pelisäännöt ja tavoitteet

 • 10:45

  Kiitoradat käynnistyvät

  Kiitoradalla jokaisella yrityksellä on viisi 45 minuutin mittaista tapaamista viiden eri myllärin kanssa

 • 12:15

  Lounas

 • 13:00

  Sparraus Kiitoradoilla jatkuu

 • 15:15

  Tuomariston kokous

  Kiitoratapäivän sparraus päättyy ja tuomaristo vetäytyy tekemään päätökset Uusiutuva metsä ja maaseutu -Kasvupolun voittajista ja kunniamainituista.

 • 16:00

  Voittajien julkistaminen

  Kasvupolun yritysten joukosta valitaan voittaja ja kunniamaininnan saajat, jotka jatkavat valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin.

 • 16:30

  Päivä päättyy