Karnevaalin Kiitorata

Karnevaalin Kiitorata

 • 25.10.2017
  Klo 12:00-16:20

  Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä

Yrittäjä näin valmistaudut:

1. Päivitä ennakkomateriaalisi aiempien sparrausten osalta

Jos haluat saada sparrauksesta mahdollisimman paljon irti, lähetä mylläreille vain tuoreinta tietoa. Muista, että lähettämäsi materiaali on nettisivujesi ja Google-haun ohella ainut materiaali, jonka avulla he pääsevät valmistautumaan sparraukseen. Tee siitä niin hyvä materiaali kuin mahdollista, jolloin myllärit pystyvät antamaan täyden panoksensa yrityksesi tueksi.

Katso täältä tarkemmat ohjeet valmistautumiseen.

 

2. Lähetä materiaali SUORAAN mylläreille JA osoitteeseen lassi.starck@roihu.com

Lähetämmme yrityksille tavattavien myllärien yhteystiedot. Lähetä materiaali heille ja Lassille viimeistään keskiviikkona 18.10. Näin annat mylläreille tarvittavan ajan valmistautua ja perehtyä materiaaliin. Lähettämällä materiaalisi myös tiimimme Lassille varmistumme siitä, että materiaalisi on tullut perille, mikäli mylläreiltä tulee kysymyksiä asiasta.

 

3. Tutustu mylläreihin ja mieti mihin kaipaat heiltä sparrausta

Voit myös laittaa esimerkiksi materiaalin lähettämisen oheen jokaiselle myllärille ajatuksia siitä, mistä haluaisit kunkin myllärin kanssaan keskustella ja mihin toivoisit erityisesti heidän sparraustaan.

Lähetämme jokaiselle yritykselle tiedot tavattavista 4 mylläristä. Löydät kaikkien 100 Kiitoratapäivän myllärin profiilit tämän sivun alaosasta. Kannattaa tutustua myös muihin mylläreihin Kiitoradan jälkeistä verkostoiltaa silmällä pitäen.

 

4. Valmistele 2 minuutin yritysesittely eli pitchaus ja lähetä taustamateriaali Kasvu Open -tiimille

Jokainen yritys tulee pitämään 2 minuutin pitchauksen 20 yrittäjälle ja 20 myllärille. Valmistele yritysesittelylle taustamateriaali. Materiaali voi olla vain .pdf- tai .ppt-muodossa
Lähetä materiaali osoitteeseen lassi.starck@roihu.com viimeistään perjantaina 20.10.

 

Mylläri näin valmistaudut:

1. Tutustu huolellisesti yrityksen lähettämään ennakkomateriaaliin.

Ennakkomateriaali on ainut yrityksen toimittama materiaali, joka antaa syvempää kuvaa yrityksen tilasta ja tavoitteista. Käytä tarvitsemasi aika materiaaleihin tutustumiseen ja poimi ylös huomiosi ja ajatuksesi herättävät kohdat, joista haluat keskustella lisää sparrauksessa.


2. Mieti valmiiksi sparrausnäkökulmaasi. Miten ja mistä asioista aiot yritystä haastaa?

Olemme pyrkineet yhdistämään sinut mahdollisimman hyvin osaamistasi kaipaaviin yrityksiin. Kun olet tutustunut yrityksen materiaaliin, mieti mistä näkökulmasta ja tarpeesta aiot heitä erityisesti sparrata. 35 minuuttia on lyhyt aika, joten ehditte käydä läpi muutamia tärkeimpiä huomioitasi yrityksen kasvusuunnitelmasta.


3. Pohdi materiaalin pohjalta 2-3 kysymystä, joilla haastat yrityksen olemassa olevaa kasvusuunnitelmaa.

Yritykset toivovat säännöllisesti mylläreiltä kovaa haastamista ja kyseenalaistamista uusista näkökulmista. Suosittelemme miettimään valmiiksi muutaman tiukan kysymyksen, joilla yritystä tulet haastamaan.

Parhaita kysymyksiä ovat sellaiset, jotka saavat yrittäjän jopa hieman kiemurtelemaan penkissään ja miettimään, että miten emme ole tätä itse tajunneet. Vaikka sparrauksen tarkoitus onkin haastaa yrityksiä kovasti, muistetaan tehdä se hyvässä hengessä ja toista kunnioittaen.

Ohjelma

 • 12:00

  Yhteinen päivän avaus                   

  Yritysten pitchit, mylläreiden ja Osaajien esittely, päivän pelisäännöt ja tavoitteet. Sadan finalisti ja myllärin joukko on jaettu viiteen ryhmään. 

 • 14:00

  Kiitoradat käynnistyvät

  Kiitoradalla jokaisella yrityksellä on neljä 35 minuutin mittaista tapaamista neljän eri myllärin kanssa

 • 16:20

  Kiitoradat päättyvät

 • 17:00

  Verkostoilta alkaa

  Luvassa verkostoitumista yrittäjien ja kasvun kumppanien välillä

Kiitoradan myllärit

Kasvu Open Karnevaali 2018

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan tulee tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan