Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku® 2019

Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta kasvutahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat.

Hae mukaan Kasvupolulle

Valtakunnallinen Kiitoratapäivä: Tampere

 • 4.10.2018
  Klo 8-16

  Technopolis Hermia, Hermiankatu 6 A, Tampere

Valtakunnallinen Kiitoratapäivä Tampereella

Kasvupolulta valtakunnalliseen finaaliin jatkavat Kasvupolun kaksi parasta yritystä eli Kasvupolun tuomariston kunniamaininnalla ja voitolla palkitsemat yritykset. Kaikkiaan valtakunnallisen Kiitoratapäivän sparraukseen osallistuu 100 yritystä, jotka muodostuvat kaikkien vuoden aikana toteutettujen Kasvupolkujen voittajista ja kunniamaininnan saaneista 60 yrityksestä sekä valtakunnallisen tuomariston mukaan valitsemista 40 yrityksestä. Valtakunnallisissa Kiitoratapäivissä yrittäjät pääsevät verkottumaan paitsi uusien asiantuntijoiden, myös uusien kasvuyrittäjien kanssa.

Kukin finalistiyritys osallistuu yhteen valtakunnallisen Kiitoratapäivän sparraukseen. Päivän aikana kasvusuunnitelmaa ovat sparraamassa viisi uutta mylläriä eri teemoista. Lisäksi Kasvu Open Karnevaalin yhteydessä järjestetään kaikille finalistiyrityksille yhtä aikaa sparrausta neljän uuden myllärin voimin. Sitä ennen Karnevaalin yleisö pääsee Paviljongissa seuraamaan finalistien pitchauksia.

Muista ennakkovalmistautuminen

Finalistiyrityksenä lähetä ennakkomateriaali sinua sparraaville asiantuntijoille hyvissä ajoin. Vain sillä tavalla voit varmistaa, että tapaamasi asiantuntijat voivat hyödyntää osaamistaan parhaalla mahdollisella tavalla ja valmistautua juuri sinun kasvun pullonkauloihin tai tehdä ehdotuksia uusista avauksista. Ennakkomateriaalin tekeminen auttaa myös jäsentämään tehtyä kasvusuunnitelmaa ja päivittämään sitä toteutettujen toimenpiteiden osalta.

Ohjelma

 • 8:00

  Aamukahvit

  Päivä aloitetaan verkostoitumisella ja aamukahvilla

 • 8:30

  Yhteinen päivän avaus

  Yritysten pitchit ja mylläreiden esittely, päivän pelisäännöt ja tavoitteet

 • 10:30

  Kiitoradat käynnistyvät

  Kiitoradalla jokaisella yrityksellä on viisi 45 minuutin mittaista tapaamista viiden eri myllärin kanssa

 • 12:00

  Lounas

 • 13:00

  Sparraus Kiitoradoilla jatkuu

 • 15:15

  Päivän purku

  Kiitoratapäivän yhteinen päätös ja iltapäiväkahvit

 • 16:00

  Kiitoratapäivä päättyy

Kasvu Open Karnevaali 2019

Tervetuloa Suomen positiivisimpaan kasvuyritystapahtumaan Jyväskylään 23.—24.10.2019

Lue lisää ja tule mukaan