Verkkokaupan Kasvupolku®

Onko yrityksella sisua ja tahtoa kasvaa? Hyvä, me tuomme loput. Hae mukaan! 

Hae mukaan Kasvupolulle

Verkkokaupan Kasvupolku® 2019: Kiitorata 2 & Semifinaali

 • 4.6.2019
  Klo 8-16.15

  Postin konttori / Postintaival 7, Helsinki

Kasvua ja kontakteja Kiitoradalta

Kiitoratapäivät ovat Kasvu Openin ydin, jossa kasvunnälkäiset yritykset pääsevät verkostoitumaan kanssayrittäjien kanssa ja saavat konkreettista apua kasvusuunnitelmiensa toteuttamiseen. 

Päivän yhteisessä aloituksessa yritykset pitchaavat omat kasvutavoitteensa ja myllärit esittäytyvät. Esittelyiden jälkeen aloitetaan kahdenkeskiset sparraustapaamiset. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Päivä päätyy yhteiseen lopetukseen, jossa kootaan päivän opit yhteen. 

Toinen Kiitoratapäivä huipentuu lisäksi semifinaaliin, jossa julkistetaan Kasvupolun voittajayritykset. Voittajat etenevät syksyllä 2019 järjestettävään Kasvu Openin valtakunnalliseen sparraukseen. Valtakunnallinen Kasvu Open -finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään Jyväskylässä 23.-24.10.2019. Verkkokaupan Kasvupolun voittajat valitsee Kasvupolun tuomaristo. 

Mikä on mylläri?

Kasvu Openin Kiitoradalla huippuasiantuntijat ja yksityiset sekä julkiset rahoittajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen kasvunnälkäisille yrityksille parhaat kasvun eväät. Kasvu Openissa näitä asiantuntijoita kutsutaan mylläreiksi. Myllärit ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita, jotka vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat  kasvun tehneitä yrittäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia, juristeja, hallitusammattilaisia, kansainvälistymisosaajia, julkisia ja yksityisiä rahoittajia. enkelisijoittajia ja strategian sparraajia.

Ohjelma

 • 8:00

  Aamukahvit ja verkostoitumista!

 • 8:30

  Tervetuloa Kiitoratapäivään!

  Yhteinen päivän avaus - Yritysten pitchit ja mylläreiden esittely, päivän pelisäännöt ja tavoitteet

 • 10:30

  Kiitoradat käynnistyvät

  Kiitoradalla jokaisella yrityksellä on viisi 45 minuutin mittaista tapaamista viiden eri myllärin kanssa

 • 12:00

  Lounas

 • 13:00

  Sparraukset jatkuvat

 • 15:15

  Tuomariston kokous

  Kiitoratapäivän sparraus päättyy ja tuomaristo vetäytyy tekemään päätökset Verkkokaupan Kasvupolun voittajasta ja kunniamainituista. Samaan aikaan yrityksillä ja mylläreillä on mahdollisuus verkostoitua kahvin äärellä.

 • 16:15

  Voittajien julkistaminen

  Kasvupolun yritysten joukosta valitaan voittaja ja kunniamaininnan saajat, jotka jatkavat valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin.

 • 16:30

  Päivä päättyy