Kasvun juhlaa

Suomen positiivisin kasvuvyritystapahtuma on piristys vuoden synkimpään vuodenaikaan! Tapahtuma kokoaa yhteen Suomen kasvuyritysverkoston.

Ilmoittaudu Karnevaaliin

Jyväskylän Paviljongissa 24.─25.10.2018

Kasvu Open Karnevaali kokoaa yhteen kasvuyritykset, liike-elämän asiantuntijat ja lupaavat uudet kyvyt! Kahden päivän aikana nähdään mm. mielenkiintoisia puheenvuoroja, livesparrausta, uusia liikeideoita ja 100 lupaavimman kasvuyrityksen pitchaukset. 

Teemana Maailmanluokan ratkaisut

Tulevaisuudessa talouskasvun täytyy tapahtua eri keinoilla kuin 1900-luvulla. Sen takia Kasvu Openissa sparrataan tänä vuonna yrityksiä, joiden toiminta liittyy jollakin tapaa nykyhetken haasteisiin.

Kiertotalouden, digitaalisten terveysratkaisujen ja puhtaiden energia-ratkaisujen kautta on mahdollista edistää sitä, että kasvu tapahtuu kestävästi. Paikallisuuden ja kestävän kehityksen teemat on huomioitu myös tapahtuman järjestämisessä ruokailusta somistukseen.
 


 

Karnevaali pähkinänkuoressa

Karnevaali on yhdistelmä kasvuyritystapahtumaa, messuja, seminaaria ja yrityskilpailua. Elementit yhdistämällä saadaan aikaan vuoden energisin kasvuyritystapahtuma, joka tuo saman katon alle Suomen lupaavimmat kasvuyritykset ja verkoston, joka on vuosien varrella karttunut käsittämään tuhansia ihmisiä.

Kasvu Open Karnevaali on kohtaamispaikka kaikille kasvusta kiinnostuneille. Sen lisäksi se on kasvualusta uusille verkostoille, ideoille ja innovaatioille. Tsekkaa tapahtuman ohjelma ja puhujat!

 

Ilmoittautuminen viimeistään 16.10. mennessä – ruokailupassi 10.10. mennessä!

Ilmoittaudu mukaan!


 

Katso video viime vuoden tunnelmista


 

Mitä kävijät ovat sanoneet Karnevaalista?

”Tapahtuma oli fresh ja tykkäsin sen ilmeestä - se oli erottuva! Kun Kasvu Openiin jossain törmää niin tietää mistä on kyse. Speed dating oli super hyvä idea ja toimiva juttu, siitä sai hyviä kontakteja. Puhujat olivat mielestäni mielenkiintoisia. Parasta olivat muut mukana olleet yrittäjät ja heidän tapaamisensa, onnistunut kokonaisuus!” -Jenni Mattila, Kirpeä Creative

 

 

“Minun mielestäni loistava tapahtuma! Voisi sanoa, että keskustelut alkoivat Karnevaalissa ja jatkuvat edelleen. Aivan huipputapahtuma, jossa näin paljon eri tahoja tarjoamassa esim rahoitusta ja niin edelleen.” -Markku Liias, Jukolan Juusto Oy

 

 

"Kasvu Open oli meille hyvä kokemus ja myllärit oli tosi asiantuntevia – varsinkin finaalissa. Saimme mylläreiltä paljon uusia  ideoita, joista osa on viety tänä päivänä käytäntöön!" -Lauri Sipilä, Foxa Oy

 

 


"Itse ainakin sain tosi hyvän kokemuksen siitä, millaista on toimia esimiehen roolissa tällasessa isommassa tapahtumassa. Siinä oppi tosi konkreettisesti sen, millasta on toimia tuollasessa hektisessä työympäristössä ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toimivan tiimityöskentelyn tärkeys korostui ja siinä myös oppi luottamaan enemmän itseensä." -Liisa Keskinen, Tiimiesimies (korkeakouluopiskelija)