Kasvun juhlaa

Vuoden huipennus, joka kokoaa yhteen Suomen kasvuyritysverkoston

Katso video

Jyväskylän Paviljongissa 24.─25.10.2018

Karnevaali on koko Kasvu Open vuoden huipennus, joka kokoaa yhteen Suomen kasvuyritysverkoston.

Ohjelmassa pääpaino on yritysten kasvutarinoilla ja kuluvan kauden finalistien kasvusuunnitelmilla. Tule tutustumaan Suomen kasvunälkäisimpiin yrityksiin, kiinnostaviin kasvutarinoihin ja herätteleviin puheenvuoroihin. Keskiviikkona ohjelmassa on luvassa mm. sadan finalistiyrityksen pitchaukset ja mielenkiintoisia teemapöytäkeskusteluja vapaamuotoista verkostoitumista unohtamatta. 

Torstaiaamuna jännitetään tuomariston valintoja 10 parhaan yrityksen hiillostamista Karhunpesässä. Ennen voittajien julkistamista kuullaan erilaisia kasvutarinoita usealta alalta. 

Sanottua

“Tämä on mielenkiintoinen paikka, koska täällä on aina jotain uutta ja innostavaa. Yritykset keksii mitä mielenkiintoisimpia kasvuajatuksia, joita itselle ei tulisi mieleenkään!"

Tuula Salmi, Asiakasilo Oy 

Kasvun juhlaa

Kasvu Open Karnevaali on tehokas sekoitus kasvuyrityskilpailua, messuja, seminaaria, työtä ja huvia. Elementit yhdistämällä saadaan aikaan vuoden energisin kasvuyritystapahtuma, joka tuo saman katon alle Suomen lupaavimmat kasvuyritykset ja vuosien varrella tuhansiin ihmisiin karttuneen kasvuyritysverkoston. Kasvu Open Karnevaali on kohtaamispaikka kaikille kasvusta kiinnostuneille sekä kasvualusta uusille verkostoille, ideoille ja innovaatioille. 

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.