Kasvu Open Karnevaali 2016

#kasvuopen

Kasvu Open 2016 -matka huipentuu 26.–27.10. järjestettävään Kasvu Open Karnevaaliin Jyväskylän Paviljonkiin.

Vuoden positiivisin kasvuyritystapahtuma

Kaksipäiväinen verkostotapahtuma Kasvu Open Karnevaali yhdistää Suomen lupaavimmat kasvuyritykset, tulevaisuuden työllistäjät, kasvuyritysverkoston ja kasvuyritysten kumppanit. Kokonaisuutena tapahtuma on yhdistelmä kasvuyrityskilpailua, messuja, seminaaria, työtä, hupia ja illanviettoa. Siksi sen nimi on Karnevaali, sillä mikään yllä mainituista ei yksin kuvaa tapahtuman sisältöä. 

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa. Tapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin on osallistumassa n. 1800 kasvunälkäistä osallistujaa. 

Innostavia kasvutarinoita

”Kaikkein kiinnostavinta Kasvu Openissa ovat innostuneet, oppivat, rohkeat ja kunnianhimoiset ihmiset.” Pirjo Nikkilä, Sitra

"Kiertotalouden kasvupolku on ollut hieno kokemus. Voi sitä innostuksen määrää, jonka olen tästä saanut. Nyt teen parhaani, jotta osaisin siirtää sen koko yrityksen voimavaraksi." Riina Rantsi, Suomen Erityisjäte Oy

Osallistu Kasvu Open Karnevaaliin

Ohjelmassa mm.

  • Vuoden 2016 Kasvu Open -kilpailun finaali – 79 kasvuhaluisinta suomalaisyritystä lavalla
  • Kasvu Open All Stars – aikaisempien vuosien Kasvu Open -menestyjien opit
  • Kasvun kylväminen – työpajat, open innovation -haasteet, yritysklinikat, herättävät puhujat (mm. Bruce Oreck, Petri Rajaniemi, Veijo Komulainen)
  • ISKUn paikka -verkostoitumisalue toimii läpi tapahtuman, sovi tapaamisia Brellan avulla

Lue lisää aikataulu-välilehdeltä.