Kasvua. Ei kaamosta.

Katso video

Kasvu Open Karnevaali 25.-26.10.2017 Jyväskylän Paviljongissa

Karnevaali 2017 on kaksipäiväinen, mutta myös kaksivaiheinen.

Keskiviikkona 25.10. paikalla ovat Kasvu Open -prosessiin kaudella 2017 osallistuneet yritykset, myllärit ja yhteistyökumppanit. Keskiviikon verkostoitumisilta sekä torstai 26.10. ovat avoinna myös Kasvu Open -verkostolle vuosien varrelta sekä muulle yleisölle.

Ilmoittaudu

Sanottua

“Kun tulimme Paviljonkiin, ensimmäinen reaktiomme oli: Ei voi olla totta! Näin iso tapahtuma. Koko paikassa oli mahdottoman hyvä energia.”

Terhi Okkonen, Classic Pizza Restaurant/Hangon Makaronitehdas (Kasvu Open 2016 Start Again -sarjan voittaja)

Kaamos vaihtuu kasvuun

Kasvu Open Karnevaali on tehokas sekoitus kasvuyrityskilpailua, messuja, seminaaria, työtä, huvia ja illanviettoa. Yhdistämällä nämä elementit saadaan aikaan vuoden energisin kasvuyritystapahtuma, joka tuo saman katon alle Suomen lupaavimmat kasvuyritykset ja vuosien varrella tuhansiin ihmisiin karttuneen kasvuyritysverkoston. Kasvu Open Karnevaali on kohtaamispaikka kaikille kasvusta kiinnostuneille sekä uusien verkostojen, ideoiden ja innovaatioiden kasvualusta. Vuonna 2016 Kasvu Open Karnevaaliin osallistuneista 88 % suosittelee tapahtumaa.

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi kasvuyritysverkoston kohtaamisessa. Tervetuloa todistamaan, kuinka kaamos katkeaa ja kasvu alkaa. 

Valtioneuvoston kanslia on 9.5.2017 liittänyt Kasvu Open Karnevaalin Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan.

Suomi Finland 100 -logo

Katso kuvia vuodelta 2016!