Kasvun juhlaa

Onnea Kasvu Open -voittajille ja kunniamainituille 2017! 

Katso video

Kasvu Open Karnevaali 24.-25.10.2018 Jyväskylän Paviljongissa

Karnevaali on koko Kasvu Open vuoden huipennus, joka kokoaa yhteen Suomen kasvuyritysverkoston.

Keskiviikkona 24. lokakuuta Karnevaalissa keskitytään yritysten sparraukseen rentoa verkostoitumista unohtamatta. Päiväohjelma on rauhoitettu 100 finalistin kasvusuunnitelmien hiomiseen. Kello 17 alkava verkostoitumisiltaan ovat tervetulleita kaikki. 

Torstaina juhlitaan tuoreita Kasvu Open voittajia, kun parhaat yritykset valitaan sadan finalistiyritysten joukosta. Aamu alkaa 10 parhaan yrityksen hiillostamisella Karhunpesässä, jossa finalistiyritykset pitchaavat tuomaristolle ja vastaavat heidän tiukkoihin kysymyksiin. 

Sanottua

“Kun tulimme Paviljonkiin, ensimmäinen reaktiomme oli: Ei voi olla totta! Näin iso tapahtuma. Koko paikassa oli mahdottoman hyvä energia.”

Terhi Okkonen, Classic Pizza Restaurant/Hangon Makaronitehdas (Kasvu Open 2016 Start Again -sarjan voittaja)

Kasvun juhlaa

Kasvu Open Karnevaali on tehokas sekoitus kasvuyrityskilpailua, messuja, seminaaria, työtä ja huvia. Elementit yhdistämällä saadaan aikaan vuoden energisin kasvuyritystapahtuma, joka tuo saman katon alle Suomen lupaavimmat kasvuyritykset ja vuosien varrella tuhansiin ihmisiin karttuneen kasvuyritysverkoston. Kasvu Open Karnevaali on kohtaamispaikka kaikille kasvusta kiinnostuneille sekä kasvualusta uusille verkostoille, ideoille ja innovaatioille. 

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.